TRENDS

Halter tops: Η τάση από τα 2000s επέστρεψε και αντιστέκεται στον καύσωνα δημιουργώντας stylish εμφανίσεις

ImaxTree

Νομίζω πως οι εικόνες της Nicole Richie, Paris Hilton, Lindsay Lohan και φυσικά της Kim Kardashian, προ-Kanye West, στα 2000s (ή '00s αν προτιμάς να αποκαλείς έτσι αυτή τη δεκαετία) όπου ξενυχτούσαν στα κλαμπ και οι παπαράτσι τις φωτογράφιζαν να βγαίνουν έξω απ' αυτά μεθυσμένες, θα μου μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό. Οι μίνι με βολάν φούστες τους θα ήταν κάπως σηκωμένες (και πάντα ευχόμασταν σε αυτές τις περιπτώσεις να φορούν εσώρουχα ώστε να μη δούμε για άλλη μια φορά τα «κρυφά» τους σημεία) και τα τοπ που δένουν στο λαιμό, ήταν πάντα κάπως τσαλακωμένα και «ασυντόνιστα», με το όλο το υπόλοιπο σύνολο.

Διάβασε ακόμη: Οι τζιν φούστες είναι τα νέα τζιν. Και έχουμε αποδείξεις

Αλλά αυτά ήταν τα 2000s. Ήταν της «μόδας» τότε όλο αυτό το lifestyle, φαινόμενο ειδικά σε celebrities, ενώ ρούχα όπως αυτά τα halter tops (που δένουν στο λαιμό), οι μίνι τζιν φούστες με στρας και τα τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου, τα “must” της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Τώρα η μόδα των 00s είναι και πάλι “hot” και τάσεις όπως το neon και τα μίνιμαλ ύφους με τετράγωνη σόλα πέδιλα να κυριαρχούν τα looks των επίδοξων fashionistas.

Ένα trends της δεκαετίας που έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της αισθητή ξανά; Τα αγαπημένα halter tops. Τα μπλουζάκια που δένουν στο λαιμό και που αποκαλύπτουν ένα μικρό ή μεγάλο (ανάλογα με το σχέδιο της μπλούζας) μέρος της πλάτης είναι και πάλι από τα items που επιστρέφουν στις ντουλάπες των γυναικών παγκοσμίως.

Το καλό με αυτό το ρούχο και ο βασικότερος λόγος που στο προτείνουμε: Πρώτον, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα και το κατάλληλο styling, το τοπ αυτό είναι πολύ στιλάτο. Δεύτερον, πρόκειται για ένα αρκετά δροσερό τοπ. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, τα halter tops είναι η τέλεια τάση για να καταπολεμήσεις τον καύσωνα με στιλ.

Παρακάτω μερικά looks με halter tops που θα σε πείσουν ότι αυτή πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου.

 

Τα halter tops ταιριάζουν τέλεια με μια αθλητική φόρμα.

 

Το μοντέλο Jessica Hart επέλεξε ένα με ανοιχτό ντεκολτέ και το συνδύασε με μια μίντι pencil φούστα.

 

Δεν έχουν όλα τα halter tops «ανοιχτή» πλάτη, αλλά αυτά που έχουν, είναι τόσο stylish.

 

Φυσικά, υπάρχουν και τα φορέματα που δένουν στο λαιμό (halter dresses), τα οποία είναι εξαιρετικά κομψά.

 

Ένα halter top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι είναι ο τέλειος συνδυασμός.

 

Ένα κοντό halter top είναι σούπερ σέξι.

Kεντρική φωτογραφία: ImaxTree