STREET STYLE

Ένα ακόμα “ugly” trend που λατρεύουν οι fashionistas

Μετά τα ugly sneakers που κέρδισαν τις εντυπώσεις παρά την αμφιλεγόμενη πρώτη εμφάνισή τους, σειρά είχε το ugly φόρεμα, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του στο street style. Δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν, αν σου έλεγα ότι το «ugly» έχει γίνει τάση, αφού πρόσφατα ακόμα ένα item προστέθηκε στα sneakers και το φόρεμα και είναι το fair isle jumper.

Ουσιαστικά, ούτε αυτό είναι κάτι νεόφερτο. Μέσα όμως, στο κύμα επαναφοράς που έχει παρατηρηθεί τελευταία στα trends, ήρθε και αυτό το πουλόβερ που σίγουρα θα θυμάσαι από την δεκαετία του ’80. Μπορεί να έχεις δικές σου παιδικές φωτογραφίες να το φοράς, ίσως να θυμάσαι και τη γιαγιά ή τη μαμά σου με αυτό και σε πιο πρόσφατη εκδοχή θα σου πω να θυμηθείς τα πουλόβερ της Alexa Chung.

 

Πρόκειται για ένα πουλόβερ που μέχρι τώρα ήταν σίγουρα outdated, λόγω των πολλών χρωμάτων και των σχεδίων του. Ίσως να το συναντούσες στην χριστουγεννιάτικη εκδοχή του, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το εντάξεις στο street style σου, συνδυάζοντας το με μία φούστα, με το τζιν ή ακόμα και πάνω από ένα φόρεμα.

Σε μία oversized εκδοχή, μπορείς να το φορέσεις με την midi φύστα σου ή πάνω από ένα φόρεμα, χαρίζοντας μία cozy αίσθηση στο αποτέλεσμα.

Φυσικά, η εκδοχή της ζακέτας είναι καλοδεχούμενη, καθώς μπορεί να σου προσφέρει πολλές εναλλακτικές στους συνδυασμούς.

Αν είσαι πιο κλασσική στις επιλογές σου, τότε υπάρχει και για σένα το κατάλληλο ugly jumper, το οποίο θα συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο παντελόνι σε ουδέτερη απόχρωση για να κάνεις πιο κομψό το outfit σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/emilisindlev