COLOR TRENDS

Color inspo: Οι πιο στιλάτοι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις τώρα

Η εισβολή των γήινων αποχρώσεων στην παλέτα του καθημερινού street style ίσως σε έχει συνεπάρει τόσο που ξέχασες για λίγο τα αγαπημένα σου χρώματα. Κι όμως είναι ακόμα εδώ και υπάρχει χώρος αρκετός και γι' αυτά. Φυσικά και μπορείς να τα συνδυάσεις με το μπεζ και το καφέ, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις combos ταιριάζοντας δύο ή περισσότερα έντονα χρώματα μαζί.

Άλλες φορές σε έντονες δόσεις κι άλλες σε πιο διακριτικές πινελιές, τα ζωντανά χρώματα είναι αυτά που θα φωτίσουν το στιλ σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Επιπλέον, επειδή τα έντονα prints είναι επίσης κυρίαρχα, μην σκεφτείς ότι αν τα συνδυάσεις με χρώμα θα έχεις φλύαρο αποτέλεσμα. Αν το κάνεις σωστά, θα δεις ότι οπτικά θα ανταμειφθείς και θα έχεις στη διάθεσή σου ένα stylish outfit.

Το μοβ και το κόκκινο έχουν μία πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους και θα δώσει χρώμα στις αγαπημένες για φέτος γήινες αποχρώσεις.

Θα συνδύαζες ποτέ το μπορντό με το πορτοκαλί; Αν δεν σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, τότε μήπως να το ξανασκεφτείς; Το αποτέλεσμα μπορεί να σου φανεί αταίριαστο αρχικά αλλά μετά θα αντιληφθείς την ιδιαίτερη δυναμική του.

Το έντονο φούξια με το ζεστό πορτοκαλί θα σου χαρίσουν έναν εντυπωσιακό χρωματικό συνδυασμό που δεν θα περάσει απαρατήρητος. Plus, θα σου φτιάξει και τη διάθεση.

View this post on Instagram

#streetstyle from New York City

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Τόλμησε να φορέσεις το πράσινο και το μοβ με ίση ένταση το καθένα. Αν δεν είσαι φανατική των χρωμάτων, ίσως το φοβηθείς, αλλά μόλις το φορέσεις θα δεις και μόνη σου ότι δημιουργείται μία αντιθετική ισορροπία που θα σε πείσει ότι μπορείς να τα συνδυάσεις.

Ένας ακόμα συνδυασμός είναι να φορέσεις μαζί χρώματα που έχουν μέσα το κόκκινο. Το ροζ, το μπορντό και φυσικά το κόκκινο χωρούν μαζί σε ένα outfit και θα δεις ότι ταιριάζουν απόλυτα, αν και προέρχονται από διαφορετικές χρωματικές οικογένειες.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends