STREET STYLE

5 τρόποι για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου το 2018

Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης που αφορά και στο στιλ σου. Εννοείται δε θα πετάξεις τίποτα, αφού το mix & match και η ελευθερία που το ακολουθεί δεν θα σταματήσει να κυριαρχεί, επομένως όλα τα ρούχα είναι χρήσιμα.

Εδώ θα μιλήσουμε για τις προσθήκες που πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι, μιας και είναι Χριστούγεννα και μία βόλτα στα μαγαζιά θα την κάνεις. Αν λοιπόν, βρεις κάτι από τα παρακάτω να σου αρέσει, τότε μην το σκεφτείς. Ας είναι αυτό το δώρο σου για φέτος και θα δεις ότι τη νέα χρονιά δε θα το μετανιώσεις καθόλου.

Pencil φούστα

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

 

Έχεις μάθε πώς να φοράς την pleated φούστα, αφού ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο hot κομμάτια της χρονιάς που φορέθηκε όσο τίποτε άλλο. Ήρθε η ώρα όμως να ξαναθυμηθείς την κλασική pencil φούστα που θα κάνει comeback και μπορεί να αντικαταστήσει την πλισέ φούστα σου στα everyday outfits κι όχι μόνο.

Pastel Blazer

 

Ξέρω ότι έχεις επενδύσει σε ένα καρό blazer αλλά το 2018 μάλλον θα χρειαστείς κι ένα σε παστέλ απόχρωση. Ένα γαλάζιο, ροζ, κίτρινο ή, γιατί όχι, στο χρώμα της χρονιάς, το ultra violet.

Fun τσαντάκι

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

 

Οι ladylike τσάντες με τις ωραίες αλυσίδες και τα έντονα χρώματα στις οποίες επένδυσες το 2017 είναι πάντα χρήσιμες στη συλλογή σου. Τη νέα χρονιά όμως χρειάζεσαι ένα ακόμα τσαντάκι με πιο fun σχεδιασμό που θα κάνει πιο pop κάθε σου εμφάνιση.

Cropped Straight Jeans

 

Το 2018 θα πρέπει να ψάξεις να βρεις το ιδανικό τζιν παντελόνι που θα έχει ίσια γραμμή και θα σταματά πάνω από τον αστράγαλό σου. Μπορείς επίσης, να μεταποιήσεις το παλιό σου τζιν και να το κοντύνεις στο σημείο που θες με βασική προϋπόθεση να είναι ίσια η γραμμή του.

Περίεργα sneakers

 

Έχεις ήδη αρχίσει να συνηθίζεις στα λίγο πιο χοντροκομμένα sneakers και το 2018 θα συμβιβαστείς πλήρως με τα λίγο πιο ογκώδη αθλητικά παπούτσια που μάλλον θα αποτελέσουν ένα fashion statement της γκαρνταρόμπας.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends