STREET STYLE

5 λόγοι που το ροζ παραμένει στα hot χρώματα της σεζόν

Το ροζ και συγκεκριμένα το millennial pink ήταν πέρσι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone και αποθεώθηκε στο street style. Μάλλον όμως, ένας χρόνος δεν είναι αρκετός για τις fashionistas για να φορέσουν το ροζ. Κάθε τόσο βρίσκουν νέους τρόπους να το εντάξουν στο στιλ τους, είτε κάνοντας κομψούς συνδυασμούς, είτε δημιουργώντας εξαιρετικά color-blocking looks, είτε απλά ακολουθώντας το monochrome style.

Παρά το γεγονός ότι φέτος το μωβ έχει την πρωτιά στην χρωματική παλέτα φέτος, το ροζ δεν φαίνεται να χάνει πολύ από την δυναμική του κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Έχεις τόσες αποχρώσεις που ακόμα και όσες το απέφευγαν το έχουν λατρέψει και σε πολλές περιπτώσεις στις παλ εκδοχές του λειτουργεί σαν ένα ουδέτερο χρώμα πάνω στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις με βάση το προσωπικό σου στιλ.

Υπάρχουν, λοιπόν, ακόμα λόγοι να φορέσεις το ροζ και εδώ θα βρεις τους 5 πιο σημαντικούς.

Το ροζ φαίνεται όμορφο στα περισσότερα υφάσματα και ταιριάζει πολύ με κάθε απόχρωση του τζιν που επίσης φέτος θα φορεθεί πολύ.

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις συνδυασμούς με βάσει το ροζ, αφού μπορείς να παίξεις από σκούρες μέχρι πολύ φωτεινές αποχρώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως ένα πολύ ωραίο χρώμα για βάση, αντί για το λευκό, το nude ή το μαύρο.

Ταιριάζει με το μωβ -και όλες του τις αποχρώσεις- που είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone.

Μαζί με τις παστέλ αποχρώσεις μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο color-blocking look.

Πάει πολύ με το κόκκινο που φέτος είναι ένα από τα χρώματα που φοριούνται πολύ και ταιριάζει εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightspotlight