ΜΟΔΑ

Ο Tom Ford για το σύζυγό του: Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Tom Ford, μιλά για το πώς γνώρισε τον σύζυγο και επί 30 χρόνια σύντροφό του, Richard Buckley.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θυμάται την ημέρα που γνωρίστηκαν, ο Tom Ford απαντά: “Ο Ricachard ήταν δημοσιογράφος μόδας και εγώ ήμουν ένας νέος σχεδιαστής και ήμασταν σε ένα fashion show ενός κοινού μας φίλου. Οι ματιές μας κλείδωσαν (όταν συναντήθηκαν). Ήταν κυριολεκτικά έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν σαν να έγραφε στα μάτια του «Για το υπόλοιπο της ζωής σου». Είμαστε μαζί από τότε. Αυτόν τον Δεκέμβριο κλείνουμε 30 χρόνια“.

Ενώ, για το αν υπάρχει μυστικό στο πώς να κρατήσει κανείς τη σχέση του, ο σχεδιαστής μόδας αναφέρει: “Αν το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεσαι είναι κάποιος που σέβεσαι, που πιστεύεις πως έχει καλοσύνη στην καρδιά και την ψυχή όση δεν θα βρεις ποτέ, μην τον αφήσεις ποτέ, επειδή δεν θα βρεις κανέναν καλύτερο. Ακόμη και αν υπάρχουν στιγμή ή ακόμη και χρόνια που μπορεί να είναι σκληρά. Κόλλησε εκεί“.