ΜΟΔΑ

Το πιο stylish κόσμημα της νέας σεζόν και πώς θα το φορέσεις

Τα κοσμήματα έχουν πάντα αξία στο στιλ σου. Ακόμα κι αν δεν είσαι από εκείνες που τους έχουν αδυναμία, υπάρχουν μερικά κομμάτια που δεν μπορείς να πεις όχι. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ που του δίνει χαρακτήρα και συχνά εκφράζει πτυχές της προσωπικότητάς σου. Εξάλλου το στιλ είναι κι αυτό ένα μέσο έκφρασης και τα κοσμήματα είναι εκείνα τα συστατικά, οι μικρές πινελιές που κάνουν τη διαφορά.

Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, που οι τάσεις θυμίζουν αρκετά τις περασμένες δεκαετίες, ντύνονται με σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές και σε προτρέπουν να απελευθερωθείς, χρειάζεσαι ένα key fashion item που θα γίνει το φετίχ σου και θα σε συντροφεύει σε κάθε σου εμφάνιση. Η απάντηση έρχεται από την νέα συλλογή της PANDORA, Reflections. Πρόκειται για μία σειρά που ως βάση έχει ένα βραχιόλι με επίπεδη πλέξη και ευέλικτο σχέδιο, ικανό να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Μπορείς να φορέσεις ένα μόνο του ή περισσότερα μαζί και φυσικά να παίξεις με τα σύμβολα-clips που είναι σχεδιασμένα να εφαρμόζουν τέλεια πάνω στο βραχιόλι σου.

 

Για ακόμα μία φορά η PANDORA σου δίνει την ευκαιρία να πεις τη δική σου ιστορία μέσω του στιλ, η αντανάκλαση της προσωπικότητάς τους μπορεί να χωρέσει στο βραχιόλι σου, και το ίδιο το όνομα της σειράς – Reflections – το αποδεικνύει. Τα σύμβολα της σειράς αντικαθιστούν λέξεις, συναισθήματα, μνήμες και όνειρα και το καλύτερο είναι ότι έχουν την ευκολία να προσαρμόζονται στο προσωπικό σου στιλ.

Ο τρόπος που θα φτιάξεις το δικό σου βραχιόλι είναι μοναδικός και αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα γίνει το σημείο αναφορά του street style σου. Ο ευέλικτος χαρακτήρας και η προσαρμοστικότητά της σειράς είναι το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να την λατρέψεις.

 

Με την ίδια ευκολία που θα φορέσεις το βραχιόλι PANDORA Reflections σε ένα αυστηρό office look, θα το φορέσεις και στο πιο casual outfit σου, αλλά και σε μία πιο επίσημη ή glam εμφάνιση. Οι συνδυασμοί είναι αυτοί που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα, ενώ το βραχιόλι σου θα είναι η σταθερά που θα αναδεικνύει τον καλύτερό σου εαυτό.

Επιπλέον, για το χειμώνα, η PANDORA έχει ετοιμάσει και μία μυστηριώδης και παραμυθένια συλλογή κοσμημάτων που θα απογειώσει τα looks σου. Η Regal Tales έχει ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις την στιλιστική σου προσωπικότητα αυτή τη σεζόν. Περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία κι αναγεννησιακά σχέδια ντύνουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα και ολοκληρώνουν το styling που μπορείς να κάνεις με τα κοσμήματά σου.

 

Η νέες συλλογές της PANDRORA για φέτος αντικατοπτρίζουν ένα μεγάλο κομμάτι της νέας εποχής στη μόδα. Η προσωπικότητα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και στο στιλ αυτό εκφράζεται από το πώς θα οικειοποιηθείς και θα συνδυάσεις τις τάσεις με τις ανάγκες σου στιλιστικά. Έτσι και το νέο βραχιόλι PANDORA από τη συλλογή Reflections σου δίνει την ευκαιρία να αποτυπώσεις τα δυνατά σου χαρακτηριστικά, να τα μεταμορφώσεις σε όπλα της προσωπική σου γοητείας.

My tips: Το βραχιόλι της συλλογής Reflections PANDORA είναι διαθέσιμο σε 3 μεταλλικές αποχρώσεις: μασίφ ασήμι 925 ο , PANDORA Shine και PANDORA Rose. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να παίξεις με τους χρωματισμούς, δοκιμάζοντας την mix & match τάση και στα κοσμήματα ή απλά να μείνεις σταθερή στην πολυτέλεια και την διαχρονική κομψότητα της μονοχρωμίας.

Δημιούργησε εύκολα ένα arm party και συνδύασέ το με ένα κομψό κολιέ ή αντίθετα φόρα το βραχιόλι σου με τα σύμβολα που έχεις επιλέξει μαζί με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

Ο ρόλος του βραχιολιού και των συμβόλων είναι στο χέρι σου. Ή θα είναι καθοριστικό στο στιλιστικό αποτέλεσμα ή θα παραμείνει η σταθερή, ήρεμη δύναμη που θα ολοκληρώνει διακριτικά πάντα στο κάθε σου outfit.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

Καταστήματα

PANDORA Concept Stores ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225 ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275 ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182 ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175 ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065 ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344