ΜΟΔΑ

Το διαχρονικό λευκό και πώς να το φορέσεις

Αυτήν τη φορά λοιπόν θα ασχοληθoύμε με το πιο διαχρονικό χρώμα, το λευκό. Είναι κλασικό, chic, sexy, αρχοντικό, μοντέρνο και φωτεινό αρκεί να το συνδυάσεις σωστά.

Ολόσωμες φόρμες, λευκά πουκάμισα, στενά παντελόνια και αέρινα φορέματα. Το λευκό δε το φοράμε μόνο για να κάνουμε επίσημες ​εμφανίσεις. Προσάρμοσε το και στην καθημερινότητά σου, συνδύασε το με αθλητικά για να το κάνεις πιο καθημερινό ή συνδύασε το με ένα πανωφόρι όπως κιμονό, αν αισθάνεσαι άβολα με total white σύνολο.

​Η λευκή δαντέλα είναι hot trend και φέτος. Τη συναντάς σε λεπτομέρειες σε όλα τα ρούχα και σαφέστατα τη φοράς σε φόρεμα​.

Στενά, εφαρμοστά παντελόνια για όσες το σώμα τους το επιτρέπει ή παντελόνες αέρινες που δίνουν έντονο χαρακτήρα στο στιλ σου θα αναδείξουν το μαύρισμα σου τις ημέρες και τις νύχτες του καλοκαιριού. ​Συνδύασε τες με τα μαύρα σου πέδιλα.

 

​Στενές φούστες και φορέματα μέχρι το γόνατο​ είναι ​ συνώνυμα της φινέτσας​. Βάλε και τα ψηλοτάκουνα σου για να απογειώσεις το σύνολό σου.

​Βασικός κανόνας όταν φοράς λευκά ακόμη περισσότερο όταν αυτά εφαρμόζουν στο σώμα είναι να επιλέξεις εσώρουχα στην απόχρωση του δέρματος.