TIPS

Πώς θα οργανώσεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών (για να μην πάρεις όλη σου την προίκα)

123rf

Έχεις κλείσει διακοπές (κι αν δεν έχεις ακόμα αποφασίσει μπορείς να πάρεις μία ιδέα από τη στήλη μας #elanapamestonisi) και σε λίγο καιρό θα βρεθείς μπροστά από μία ανοιχτή βαλίτσα και μία ανοιχτή ντουλάπα να αναρωτιέσαι τι πρέπει να πάρεις στο νησί και τι να αφήσεις στο Κουκάκι. Κάθε χρόνο παίρνεις παραπάνω από όσα χρειάζεσαι και καταλήγεις με το ίδιο φόρεμα να γυρνάς την Ανάφη.

Πρέπει να κινηθείς σοφά α) για να μην κουβαλάς, β) για να μην ξεπακετάρεις τη μισή ντουλάπα την επιστροφή.

Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις μαζί σου ρούχα αλλά και καλλυντικά με παραπάνω από μία χρήσεις ώστε να εξοικονομήσεις χώρο. Χρειάζεσαι ρούχα που να κάνουν παραπάνω από έναν συνδυασμούς. 

2 tshirts

2 top (ένα μονόχρωμο, ένα με print)

2 φορέματα

1 παντελόνι

1 φούστα

1 σορτς

1 πανωφόρι

Στα καλλυντικά κινείσαι στην ίδια λογική. Το ρουζ σου μπορεί να αντικαταστήσει πολύ εύκολα τη σκιά που θα τονίσει το βλέμμα σου. Οι διακοπές είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις όλα τα δειγματάκια που συνέλεγες με ευλάβεια όλο το χειμώνα.

Και φτάνουμε στα παπούτσια. Ένα ζευγάρι σανδάλια, ένα ζευγάρι sneakers κι ένα ζευγάρι mid heels για να μπορείς να περπατήσεις στο πλακόστρωτο. Extra tip: Φόρα τα sneakers, που πιάνουν περισσότερο χώρο, στο ταξίδι.