ΜΟΔΑ

Τα απαραίτητα για ένα στιλάτο beach style

Αργά ή γρήγορα, η παραλία θα είναι το δεύτερο σπίτι σου. Πριν ακόμα πας διακοπές, θα κάνεις τα Σαββατοκύριακα κοντινές εξορμήσεις που θα ξεκινούν από μία ονειρεμένη παραλία με καλή παρέα και το πιθανότερο είναι να τελειώνουν με cocktails, μουσική και τραγούδι. Κι αυτό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εσύ το μόνο που έχεις να σκεφτείς, αφού έχεις βρει την παρέα και την παραλία, είναι να είσαι έτοιμη για να κλέψεις τις εντυπώσεις με το beach look σου.

Λίγη οργάνωση χρειάζεσαι και μία περιήγηση στην INTERSPORT που έχει όλα τα απαραίτητα για ένα stylish και updated στιλ που θα σε συνοδεύσει στην παραλία, στο beach bar ή όπου αλλού καταλήξεις. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ, θα βρεις αυτό που θες. Μην ξεχάσεις την ώρα της επιλογής να λάβεις υπόψη την άνεση

Το καλοκαίρι και η bohemian αισθητική πάνε μαζί. Τα floral prints θα σε βοηθήσουν να μεταμορφωθείς αυτό το καλοκαίρι σε ένα cool, bohemian girl που θα είναι άνετο αλλά και στιλάτο στην παραλία. Διάλεξε ένα μαγιό με exotic florals και αντίστοιχη παντελόνα με floral σχέδια για τη βόλτα σου μετά. Φυσικά τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα, επομένως μην τα αφήσεις εκτός. Φρόντισε να τα εντάξεις στο φετινό beach look σου.

Ακόμη μία εναλλακτική για ένα cool, boho στιλ στην παραλία. Διαφορετικός τύπος μπικίνι, ιδανικός για σένα που είσαι πιο κλασσική. Το συνδυάζεις κι εδώ με την αντίστοιχη παντελόνα με print σχέδια για ένα ολοκληρωμένο outfit. Απαραίτητες για κάθε εμφάνισή σου στην παραλία, οι σαγιονάρες! Βρες ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα για να μπορείς να το συνδυάζεις με κάθε ντύσιμο.

 

Υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια που είναι ενεργά και στην παραλία και δεν αρκούνται στην ηλιοθεραπεία και την ξαπλώστρα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε στην INTERSPORT θα βρεις τα πιο ωραία items για να είσαι άνετη να κάνεις το αγαπημένο σου θαλάσσιο σπορ. Δεν χρειάζεται όμως να χάσεις την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Μπορείς να έχεις μία αθλητική, αλλά καθόλου βαρετή εμφάνιση κι αυτό θα το πετύχεις με τα έντονα χρώματα. Επίλεξε ένα μαγιό σε έντονο χρώμα και συνδύασέ το με δίχρωμες HAVAIANAS. Το καπέλο, αλλά και ένα T-shirt με αντηλιακή προστασία είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για τα θαλάσσια σπορ, όπως και ένα παγούρι για να δροσίζεσαι. Και επειδή είσαι αθλητικός τύπος, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την μπάλα beach volley.

 

Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου για την παραλία αυτό το καλοκαίρι, υπάρχουν πάντα κάποια basics που θα σε σώσουν πολλές φορές. Ταιριάζουν σε όλα τα στιλ και είναι χρήσιμα για τις αποδράσεις σε κοντινές στην πόλη παραλίες αλλά και για τη βαλίτσα των διακοπών. Ένα κλασσικό, μονόχρωμο μπικίνι, ένα ζευγάρι άνετα flip flops και ένα δροσερό, κοντό σορτς θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Στην INTERSPORT θα βρεις σίγουρα τα πιο έντονα καλοκαιρινά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Αποφάσισε ποιος θα είναι ο τύπος παραλίας που θα υιοθετήσεις φέτος και μην ξεχνάς ότι άνεση και στιλ μπορούν να συνυπάρξουν!

Απογείωσε το στιλ σου με τα σωστά fashion items που θα βρεις στο site της INTERSPORT.