ΜΟΔΑ

Τα all time classic κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα

Η ντουλάπα σου είναι το βασίλειό σου. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είναι τακτοποιημένη, εσύ ξέρεις με μάτια κλειστά πού θα βρεις το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σου και σε ποιο σημείο πρέπει να βάλεις το χέρι σου για να τραβήξεις το tshirt που σου έκανε δώρο η καλύτερη φίλη σου στα γενέθλιά σου. Περήφανη σχεδόν για όσα έχεις μέσα την ανοίγεις κάθε πρωί και σκέφτεσαι συνδυασμούς και κάνεις δοκιμές. Κάθε κομμάτι έχει τη θέση του κι εσύ τηρείς πιστά τους κανόνες που έχεις βάλει. Ρούχα δεκάδες. Καλύτερα να μη μιλήσουμε με αριθμούς. Επανέρχομαι στα ρούχα που είναι πολλά. Διανύσαμε και περίοδο εκπτώσεων οπότε όλο και κάτι καινούργιο θα βρήκες να αγοράσεις. Πολλά αγαπάς αλλά είναι κάποια κομμάτια που θεωρούνται διαχρονικά και είναι καλό να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, ανεξαρτήτως ύφους, στιλ, μπάτζετ και ηλικίας. Κομμάτια που θα αγοράσεις σήμερα και θα φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και μία εικοσαετία μετά. Βασική προϋπόθεση η φροντίδα τους. Γιατί μπορεί να είναι στη μόδα όταν τα χρόνια περάσουν αλλά αν εσύ δεν τους έχεις συμπεριφερθεί όπως πρέπει -δυστυχώς- δε θα μπορούν να αντέξουν στο χρόνο και στη χρήση.

Η σωστή φροντίδα εστιάζεται στο πλύσιμο και το στέγνωμά τους. Τα ενοχλητικά ταμπελάκια στις εσωτερικές πλευρές των ρούχων σου είναι εκεί ώστε να τα συμβουλεύεσαι κάθε φορά που πας να τοποθετήσεις το παντελόνι στο πλυντήριο. Το να ξέρεις να διαβάζεις όσα βλέπεις σε αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα για αυτά. Θέλεις το πουλόβερ σου να μπει 09:00 αφράτο και να βγει 09:30 παιδικό crop top; Απεύχομαι.

Φαντάσου την ευκολία του να μπορείς να βάζεις το αγαπημένο σου πουλόβερ στο πλυντήριο. Ή να εμπιστεύεσαι το μεταξωτό σου φόρεμα στο στεγνωτήριο. Η AEG είναι ο σύμμαχός σου στην προσπάθεια να διατηρείς τα ρούχα σου άψογα και να μπορείς να τα χαρείς για πολλά χρόνια. Επαναπροσδιορίζοντας το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ρούχων, φροντίζει καθημερινά τα ρούχα σου και προστατεύει τα υφάσματα. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους δεν είναι απλά όμορφος. Εκφράζει την ανώτερη ποιότητα και τεχνολογική εξέλιξη που προσφέρει πρωτόγνωρη φροντίδα για τη ζωή των ρούχων σου.

 

Επίλεξε ένα πλυντήριο ρούχων AEG που σου προσφέρει τη δυνατότητα να φρεσκάρεις τα ρούχα σου ή ένα με τεχνολογία ÖKOMix που βελτιστοποιεί την απόδοση του απορρυπαντικού και μαλακτικού διασφαλίζοντας την καθαριότητα και φροντίδα κάθε ίνας. Είσαι έτοιμη να με ρωτήσεις για τα μάλλινα; Απαντώ ευθύς αμέσως. Με τα πλυντήρια ρούχων AEG μπορείς σε όλα τα μοντέλα να πλύνεις με ασφάλεια τα μάλλινα ρούχα σου.

Κι αφού έπλυνες χωρίς να περιμένεις με φόβο έξω από την πόρτα αν το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό ήρθε η ώρα του στεγνώματος. Επιλέγοντας το κατάλληλο στεγνωτήριο μέσα από την γκάμα στεγνωτηρίων AEG μπορείς να στεγνώνεις με ασφάλεια όλα σου τα ρούχα, ακόμη και τα ευαίσθητα, όπως τα μεταξωτά και τα μάλλινα, ενώ παράλληλα με την τεχνολογία ProSense που διαθέτουν εξοικονομείς ενέργεια και χρόνο.

Παύει να σε απασχολεί η βροχή, η υγρασία και η γειτόνισσα του τρίτου που ποτίζει τις γλάστρες κάθε φορά που απλώνεις την μπουγάδα. Τα αγαπημένα σου κομμάτια είναι προστατευμένα κι εσύ μπορείς να κάνεις συνδυασμούς που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ, υιοθετώντας τις τάσεις που σε κολακεύουν. Να πέσει η καρτέλα με τα all time classic κομμάτια.

Μαύρο φόρεμα

 

Η Coco Chanel μίλησε για το μικρό μαύρο φόρεμα που ταιριάζει με όλα και είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Θα την αμφισβητήσεις; Δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Το φοράς σκέτο, με μία μπλούζα από πάνω, με ένα ανοιχτό πουκάμισο ή ακόμα και με παντελόνι.

Λεοπάρ πουλόβερ

 

Ένα μοτίβο που δε φύγει ποτέ από τη μόδα, ακόμα κι αν προστεθούν trends. Τόλμησε να το συνδυάσεις με διαφορετικά μοτίβα αλλά νιώσε ασφαλής φορώντας το με μαύρο ή λευκό.

Τζιν παντελόνι

 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν το τζιν παντελόνι θα είναι ένα all time classic κομμάτι που θα μπορεί να σταθεί στην πρωινή βόλτα για καφέ, στο γραφείο, σε μία επίσημη εκδήλωση και στο γάμο της αγαπημένης σου φίλης. Με tshirt, με πουκάμισο, με πουλόβερ. Με οτιδήποτε κι αν το βάλεις θα είναι εξαιρετικό.

Λευκό Tshirt

 

Το λευκό Tshirt είναι κάτι σαν το αλεξίπτωτο ή το δίχτυ ασφαλείας. Είναι εκεί για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη (#διπλής) όταν θα δε θα ξέρεις τι να βάλεις. Τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις θα διαφοροποιήσουν το στιλ κάθε φορά.

Πλισέ midi φούστα

 

Με αθλητικά και μακρύ πουλόβερ. Με πουκάμισο και γόβες. Με tshirt και μπότες. Είναι ο ιδανικός καμβάς για να δημιουργήσεις looks που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη και κομψή. Το μαύρο είναι διαχρονικό αλλά και το μπεζ της άμμου είναι πάντα μία stylish επιλογή.