OUTFITS

Το styling tip της εβδομάδας για να είσαι πάντα κομψή

Πολύ συχνά συναντάς γύρω σου γυναίκες που με κάποιο μαγικό τρόπο δείχνουν πάντα κομψές. Μοιάζουν σαν να μελετούν ενδελεχώς τις θα φορέσουν, τους συνδυασμούς και το τι ακριβώς ταιριάζει στο δικό τους σωματότυπο. Σίγουρα, δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους όσον αφορά στο ντύσιμο, αλλά ακολουθούν έναν άτυπο κανόνα που κάνει κάθε outfit να δείχνει κομψό.

Η λέξη κλειδί λοιπόν, είναι η συμμετρία. Η συμμετρία στους συνδυασμούς σε συνδυασμό με την καλή γνώση των δυνατών και των αδύναμων σημείων του σώματός σου. Για παράδειγμα, οι loose γραμμές είναι πάντα πιο κολακευτικές για κάθε σιλουέτα, αρκεί να μην ξεπερνούν τα όρια και χάνεσαι μέσα στα ρούχα σου. Επιπλέον, σου δίνουν τη δυνατότητα με τα διάφορα αξεσουάρ να τονίσεις τα σημεία που θες. Μία ζώνη δεμένη ψηλά στη μέση θα δώσει σε ένα φαρδύ φόρεμα το σχήμα που ταιριάζει στη σιλουέτα σου.

 

Ένα ακόμα μικρό κόλπο που καλό είναι να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι να συνδυάζεις ρούχα με διαφορετική εφαρμογή μεταξύ τους. Μία pencil φούστα με ένα λίγο πιο φαρδύ πουκάμισο από μέσα θα αναδείξει τη σιλουέτα σου με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αντίστοιχα μπορείς να συνδυάσεις μία φαρδιά φούστα με ένα στενό top ή body.

 

Το πώς θα συνδυάσεις τα ρούχα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον δικό σου σωματότυπο, αλλά αν έχεις αυτό τον άτυπο κανόνα στο μυαλό σου, τότε πάντα το στιλιστικό αποτέλεσμα θα είναι άρτιο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide