STYLING TIPS

Το λάθος που κάνεις όταν φοράς παντελόνι με flat παπούτσια

Υπάρχει η άποψη στιλιστικά ότι αν δεν είσαι πολύ ψηλή, ο συνδυασμός παντελονιού με ψηλοτάκουνα είναι ο μόνος τρόπος για να χαρίσεις λίγο ύψος οπτικά στα πόδια σου. Φυσικά δεν είναι λάθος ο συνδυασμός αυτός, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες. Υπάρχει ένα μικρό ακόμα tip που και στιλάτο είναι και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα ακόμα κι αν έχεις συνδυάσει παντελόνι με flat σανδάλια.

 

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις ακάλυπτο το σημείο των αστραγάλων σου. Αυτό το σημείο, όπως και οι καρποί σου είναι πάντα πιο λεπτό, αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα σου, επομένως καλό είναι να το αναδεικνύεις. Αυτό από μόνο του θα δώσει ύψος στα πόδια σου και μπορείς να το πετύχεις απλά γυρνώντας το ρεβέρ του παντελονιού σου ή απλά επιλέγοντας ένα σε crop εκδοχή.

Αν είναι ψηλόμεσο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Ουσιαστικά, είναι το αντίστροφο του tip με το μακρύ boot cut παντελόνι που καλύπτει σχεδόν ολόκληρα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

 

Να σου θυμίσω εδώ, το styling tip με το blazer που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Για να το εξελίξω λίγο ακόμα, να σου πω μία άτυπη θεωρία σχετικά με το δυνατό σημείο. Σίγουρα έχεις κι εσύ στο σώμα σου ένα σημείο που πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το αναδείξεις και το πιθανότερο είναι να αλλάξεις όλη σου την εμφάνιση. Ακόμα κι αν δεν το βλέπεις, υπάρχει και καλείσαι να το ανακαλύψεις.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph