STYLING TIPS

Το αξεσουάρ που θα κάνει ακόμα πιο στιλάτο το off shoulder top

Το layering και το accessorizing είναι 2 από τα στιλιστικά κόλπα που τις τελευταίες σεζόν έχουν μπει για τα καλά στο καθημερινό σου στιλ. Οι fashionistas τα έχουν απογειώσει στο street style και πλέον έχουν την ικανότητα να αλλάζουν την εμφάνισή σου, να την διαμορφώνουν ανάλογα με τις συνθήκες και φυσικά να σου χαρίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Για ένα τέτοιο μικρό στιλιστικό κόλπο θα μιλήσουμε σε αυτό το post και συγκεκριμένα για τον συνδυασμό του off shoulder ή one-shoulder top και ενός διακριτικού pendant ή layering με κομψά κολιέ. Μπορεί να σου ακούγεται σχεδόν περιττό ή να σκέφτεσαι ότι η προσθήκη αυτή δεν θα προσφέρει τίποτα φοβερό στο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θα δεις στον καθρέφτη θα σε αντικρούσει.

Το τζιν παντελόνι μαζί με ένα λευκό, off shoulder πουκάμισο αποτελούν ένα από τα πιο minimal-chic outfits για το καλοκαίρι και μία δόση accessorizing με τα pendants, απλά θα του χαρίσει επιπλέον στιλάτες, πινελιές.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Ένα printed off shoulder φόρεμα το πιθανότερο είναι να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Αν θες λοιπόν, να του δώσεις λίγο περισσότερο στιλ, τότε πρόσθεσε δύο διακριτικά pendants με λεπτές αλυσίδες για να μην αναδείξεις το ντεκολτέ σου ακόμα περισσότερο.

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Αν θες να μεταλλάξεις το polka dot φόρεμά σου από retro σε country, τότε πρόσθεσε μερικά διακριτικά pendants σε διαφορετικά μήκη και μαζί με τα cow boots θα έχεις ένα εξαιρετικά στιλάτο outfit.

Ακόμα και σε ένα one shoulder φόρεμα τα pendants έχουν θέση. Δεν πειράζει καθόλου αν το ντεκολτέ σου δεν είναι τελείως γυμνό κι κάποια ακουμπούν πάνω στο φόρεμα. Κρίνε μόνη σου το αποτέλεσμα από την φωτογραφία παραπάνω.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Αν το φόρεμά σου έχει έντονα florals, τότε φόρα μόνο ένα pendant για να αποφύγεις στιλιστική υπερβολή, αφού και μόνο του μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage