CHRISTMAS LOOK

Τα πανωφόρια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν

Έχεις βρει το φόρεμα, τα παπούτσια, έχεις ολοκληρώσει το accessorizing κι έχεις κλείσει ήδη ραντεβού στο κομμωτήριο. Το αγαπημένο σου κραγιόν έχει ανανεωθεί στο νεσεσέρ σου, έχεις προμηθευτεί με highlighter και είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν. Έχεις σκεφτεί όμως ότι για να βγεις από το σπίτι, το Xmas outfit σου πρέπει να έχει κι ένα πανωφόρι; Δεν θέλω να σε αγχώσω, ούτε να σου προσθέσω επιπλέον έξοδα. Στο επισημαίνω για να μην χαλάσεις την όμορφη διάθεσή σου λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, επειδή θα καταλήξεις με το κλασικό μαύρο παλτό που φοράς παντού και πάντα.

Προφανώς, δεν χρειάζεται να τρέξεις στα μαγαζιά να βρεις το ιδανικό πανωφόρι για το φόρεμα που αγόρασες. Άνοιξε την ντουλάπα σου και ξεκίνα να κάνεις σκέψεις και μετά συνδυασμούς. Σίγουρα θα έχεις κάτι που να ταιριάζει με το outfit που έχεις καταλήξει και παρακάτω μπορείς να πάρεις λίγη έμπνευση.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα εντυπωσιακό δερμάτινο πανωφόρι στην ντουλάπα σου. Με λεπτομέρειες από γούνα ή χωρίς, δεν έχει σημασία. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει την απαραίτητη βαρύτητα για να συνοδεύσει το outfit του ρεβεγιόν.

Αν το επιτρέπει το outfit που έχεις επιλέξει, τότε ένα μαύρο blazer είναι ιδανική επιλογή, κομψή και μπορεί να σε πάει παντού.

Φυσικά, υπάρχει πάντα η εναλλακτική επιλογή που είναι το denim πανωφόρι και ταιριάζει με το τούλινο φόρεμά σου ή ακόμα και με τα sequin items που τυχόν θα φορέσεις. Αν το υποστηρίζεις με το προσωπικό σου στιλ, τότε σαφώς είναι μέσα στις επιλογές σου.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις μπει στον πειρασμό και να έχεις αποκτήσει ήδη μία faux γούνα. Μπορεί να έχεις κιόλας μία στην ντουλάπα σου. Σε κάθε περίπτωση, ίσως αυτό είναι το πανωφόρι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Φυσικά δεν μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν εδώ τη λίστα το leather jacket. Είναι παντός καιρού και σαφώς έχει θέση ακόμα και στα πιο επίσημα looks, αρκεί να κάνεις το σωστό styling. Ρίξε ένα γούνινο κασκόλ από πάνω για περισσότερο glam και είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide