PRINTS

Τα 8 βασικά fashion κομμάτια της άνοιξης

Είναι στη φύση σου να μην ικανοποιείσαι σχεδόν ποτέ με το περιεχόμενο της ντουλάπα σου. Πάντα θα βρίσκεις κάτι που σου λείπει, αφού η αλήθεια είναι ότι τα trends δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Είναι τόσα πολλά και τόσο όμορφα που σου φωνάζουν και σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις. Ειδικά αυτή την άνοιξη, το street style είναι γεμάτο από νέες τάσεις, τολμηρούς συνδυασμούς αλλά και επαναφορά κομματιών που πιθανόν να έχεις κάπου στο βάθος της ντουλάπας σου από περασμένες δεκαετίες. Αλλά κι αν δεν τα έχεις μπορείς σίγουρα να τα βρεις στη συλλογή της attrattivo για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Όσο όμως και να θες να ακολουθείς τα trends και να είσαι updated, υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που δεν μπορούν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Αντίθετα, η ύπαρξή τους θα σε βοηθήσεις να είσαι καθημερινά στιλάτη αλλά και έτοιμη να κάνεις ένα σωρό συνδυασμούς ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση.

To passe-partout φόρεμα

 

Ακόμα και την άνοιξη ένα μαύρο φόρεμα είναι πολύ χρήσιμο αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να δημιουργήσεις όποιο look θες. Το φοράς από το πρωί στο γραφείο με τις εσπαντρίγιες σου, του δίνεις boho διάθεση με ένα φουλάρι ή το κάνεις πιο κομψό με ένα κολιέ. Αυτή τη σεζόν επένδυσε σε ένα midi που είναι hot τάση και να δεις που θα το φορέσεις και το βράδυ για ποτό με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή της πλατφόρμες σου.

Το printed παντελόνι

 

Αυτή την άνοιξη εύκολα θα έβαζες την ταμπέλα prints στα basics. Πάνε παντού και πλέον οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις έχουν απελευθερωθεί επομένως δεν είναι ένα δεσμευτικό κομμάτι. Διάλεξε ένα παντελόνι με prints και φόρεσέ το με το λευκό top για πιο safe αποτέλεσμα αλλά μη διστάσεις να κάνεις κι έναν mix & match συνδυασμό.

Η απαραίτητη μαρινιέρα

 

Δεν νοείται ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα χωρίς μία μπλούζα μαρινιέρα. Αν και τη φοράς όλες τις εποχές, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να την αναδείξεις με τους πολλούς και διάφορους συνδυασμούς που έχεις στη διάθεσή σου. Διάλεξε μία με κόκκινες ρίγες και φόρεσέ τη με το τζιν παντελόνι ή την τούλινη φούστα σου, μέσα από τη σαλοπέτα ή ακόμα και με το floral παντελόνι, η μαρινιέρα σου θα δείχνει άψογη.

Το ευκολοφόρετο top

 

Δεν είμαι σαφής σε σχήμα και χρώμα καθώς αυτό διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αμάνικο ή με μανίκι, σίγουρα σε λευκό και σε όποιο άλλο χρώμα θες, ένα δροσερό top είναι το πιο βολικό item που θα έχεις στη διάθεσή σου για τα ανοιξιάτικα outfits. Ταιριάζει με το printed παντελόνι, με το τζιν αλλά και με τη φούστα και δεν έχει κανένα περιορισμό σε περίσταση και ώρα και στην attrattivo έχεις πολλές επιλογές για να καταλήξεις σε αυτό που θα γίνει το αγαπημένο σου αυτή την άνοιξη.

Η άνετη πουκαμίσα

 

Αν πρέπει να αντικαταστήσεις με κάτι το λευκό πουκάμισο την άνοιξη είναι σίγουρα η λευκή πουκαμίσα. Λίγο πιο μακριά, λίγο πιο αέρινη είναι έτοιμη να ολοκληρώσει το office look σου αλλά και το cool outfit του Σαββατοκύριακου.

Το τζιν καμπάνα

Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένα τζιν παντελόνι στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου και φέτος αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο πιο τζιν καμπάνα, όπως αυτό τις attrattivo σε μία πολύ ουδέτερη απόχρωση που δεν θα σε δεσμεύσει καθόλου. Είναι μία από τις πιο stylish επιλογές που μπορείς να κάνεις σε παντελόνι και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φανεί αντάξιο σε πολλές περιπτώσεις.

Η girly φούστα

Οι φούστες πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανοιξιάτικο στιλ σου και αν πρέπει στη συλλογή σου να υπάρχει μία με girly ύφος. Ούτε κοντή αλλά ούτε και μακριά για να μπορείς να τη βάζεις όλες τις ώρες της ημέρας. Μία ριγέ φούστα που φτάνεις στο ύψος του γόνατου είναι πολύ καλή επιλογή αφού μπορεί να σε συνοδεύσει στο γραφείο μαζί με ένα αέρινο top αλλά και να σε πάει βόλτα με ένα crop top. Επιπλέον, ταιριάζει σαν στιλ με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου, τα pumps, τις πλατφόρμες αλλά και τα mules. Πόσες ακόμα επιλογές θες για να πειστείς;

Το μακρύ printed φόρεμα

 

Εδώ θα γίνω πολύ συγκεκριμένη και θα σου πω ότι δεν μπορείς παρά να έχεις ένα μακρύ, printed φόρεμα στην ντουλάπα σου. Είναι το βασικό κομμάτι της άνοιξης. Δίνει στο στιλ σου έναν αέρα ανανέωσης ενώ πλέον μπορείς να το φορέσεις εύκολα οπουδήποτε, στην πόλη αλλά και στην εξόρμηση της Κυριακής, στο γραφείο αλλά και στα πρωινά ψώνια του Σαββάτου. Στην attrattivo θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από boho φορέματα, μακριά ή πιο κοντά για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ.

Τώρα που έχεις ένα guide είσαι έτοιμη να κάνεις ένα check στην ντουλάπα σου και να σημειώσεις ελλείψεις και ανανεώσεις. Μην ξεχάσεις όμως και ακόμα ένα check στο www.attrattivo.gr για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μία ενημερωμένη ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.