PRINTS

Οι πιο στιλάτοι συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Όταν ο καιρός αρχίζει και γίνεται πιο ζεστός και το πρωί που ξυπνάς βλέπεις μία ηλιόλουστη μέρα, τότε η διάθεσή σου είναι σαφώς καλύτερη. Κι αυτό σε πολλές περιπτώσεις μεταφράζεται και στον τρόπο που ντύνεσαι.

Αν είσαι σε mood δοκιμών και λίγο πιο τολμηρών outfits ακόμα και στο everyday style, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω mix & match outfits.

Τα logo t-shirts φέτος θα σε απασχολήσουν πολύ και θέλω να σου πω ότι δεν ταιριάζουν μόνο με το τζιν σου. Φόρεσέ τα με την floral φούστα σου για ένα πιο στιλάτο αποτέλεσμα.

Το ότι μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές μεταξύ τους ρίγες το ήξερες και θέλω να προσθέσω ότι μπορείς να τις ταιριάξεις και με floral prints. Καλύτερα επίλεξε ένα striped παντελόνι.

Το καρό πουκάμισο το έχεις ήδη φορέσει αρκετά, κυρίως με το denim παντελόνι σου. Αυτό που ίσως δεν έχεις σκεφτεί είναι ότι ταιριάζει με τη floral παντελόνα σου. Πρόσεξε μόνο να είναι κοντά χρωματικά.

Τα τζιν παντελόνια με τα logos συνήθως τα φοράς με ένα μονόχρωμο top ή πουκάμισο και καλά κάνεις. Ωστόσο, μη διστάσεις να τα φορέσεις την επόμενη φορά με ένα logo t-shirt ή με μαρινιέρα ή και με τα δύο μαζί όπως βλέπεις στη φωτογραφία παραπάνω.

Τα γεωμετρικά σχήματα μπορείς να τα συνδυάσεις ώστε να έχεις black & white εκδοχές.