OUTFITS

Insta inspo: 5 outfits για την έξοδο του σαββατοκύριακου

Επιτέλους το σαββατοκύριακο είναι τόσο κοντά που σχεδόν νιώθεις χαλαρή. Κανονίζεις τις δουλειές που αναγκαστικά μένουν για το Σάββατο και μάλλον ετοιμάζεις κάτι ξεχωριστό. Μία βραδινή έξοδο με φίλους ή με τον καλό σου μήπως; Ό,τι κι αν έχει το πρόγραμμα το σαββατοκύριακο, λίγο glam στο outfit σου χρειάζεται και εδώ είμαι εγώ να σου δώσω την κατάλληλη έμπνευση.

Είτε λοιπόν, βγεις για ένα χαλαρό ποτό, είτε έχεις ένα κάλεσμα για φαγητό, θα σου πρότεινα να επικεντρωθείς στις glam πινελιές στο outfit σου. Δεν εννοώ να βάλεις ό,τι πιο καλό έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά σίγουρα μπορείς να νιώσεις λίγο διαφορετικά, ίσως ξεχωριστά.

A post shared by Dalia Nsouli (@daliansouli) on

Ήρθε η ώρα να φορέσεις το metallic παντελόνι σου με τα pumps σου. Ένα t-shirt και μία ζακέτα αρκούν για να έχεις το τέλειο outfit.

To androgynous look είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή. Ακόμα κι αν δεν έχεις ένα ολοκληρωμένο κοστούμι, μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις το μαύρο παντελόνι σου με ένα λευκό πουκάμισο κι ένα σακάκι, το οποίο αν είναι φαρδύ ίσως χρειαστεί να βάλεις μία ζώνη ψηλά στη μέση. Τα pumps είναι αυτό που χρειάζεσαι για ένα πιο θηλυκό touch.

Αν θες να είσαι λίγο πιο στιλάτη, τότε φόρα το ιδιαίτερο στιλάτο παντελόνι σου με ένα λευκό πουκάμισο, slingback παπούτσια κι ένα statement πανωφόρι.

Το βελούδο είναι μία πολύ καλή επιλογή για το βραδινό σου outfit. Αν έχεις μία τέτοια φούστα, τότε συνδύασέ τη με λουστρίνι παπούτσια και από πάνω ένα λεπτό πουλόβερ ή ένα κομψό top.

Black & white σε μία στιλάτη αλλά και αυστηρή εκδοχή που θα τραβήξει τα βλέμματα. Κάνε τη διαφορά και φόρα το λευκό στο παντελόνι και το μαύρο στο top. Τα αξεσουάρ είναι ευπρόσδεκτα και ικανά να δώσουν την προσωπική σου πινελιά στο αποτέλεσμα.