OUTFITS

Επιστροφή στην πόλη: Πώς θα προσαρμόσεις τα summer looks των διακοπών

Ίσως ακόμα να βρίσκεσαι στο νησί ή ακόμα κι αν έχεις επιστρέψει, έχεις έντονο το αίσθημα που σου αφήνουν οι χαλαρές μέρες διακοπών. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Αύγουστος σιγά σιγά τελειώνει και η επιστροφή στην καθημερινότητα αργά ή γρήγορα θα είναι πραγματικότητα. Γι’ αυτό καλό είναι να αρχίσει να μπαίνεις σε mood πόλης και στο ντύσιμο σου. Κι αν νομίζεις ότι αυτό σημαίνει να ξεχάσεις τα φορέματα και τα αέρινα ρούχα σου, τότε κάνεις λάθος.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τρόπους για να προσαρμόσεις τα ρούχα που τόσο χάρηκες στο νησί, στο street style της πόλης. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο, λίγη φαντασία και λίγη έμπνευση που θα πάρεις αμέσως τώρα από τα παρακάτω looks.

Ποτέ δεν είναι λάθος ένας συνδυασμός του μαύρου top σου με την midi φούστα σου. Είναι ιδανικός ακόμα και για σένα που επιστρέφεις στο γραφείο αυτές τις μέρες.

Δεν υπάρχει λόγος να κλείσεις στην ντουλάπα σου το maxi, printed φόρεμα με τα ruffles. Τα σωστά παπούτσια, η τσάντα και τα αξεσουάρ θα το μεταμορφώσουν σε ένα άψογο outfit για την πόλη.

Black & white: Ο πιο safe και πάντα επίκαιρος συνδυασμός για κάθε εποχή.

Το backless body ή top που τόσο φόρεσες με τα σορτσάκια σου στις διακοπές, στην πόλη θα το φορέσεις άνετα με ένα δροσερό ψηλόμεσο παντελόνι και τα sneakers σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide