STREET STYLE

8 styling tips για να δείχνεις πιο ψηλή

Ευτυχώς για όλες εμάς, τα styling tips έχουν πάντα τη λύση για κάθε μικρό προβληματάκι που τυχόν θέλουμε να διορθώσουμε. Με τις έξυπνες επιλογές και τις σωστές κινήσεις, όλα βελτιώνονται. Σε αυτό το post, λοιπόν, θα δούμε πώς θα κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει λίγο ψηλότερη, με tips που κλέψαμε από τις στιλάτες celebrities.

Πριν ξεκινήσω με τα tips, να σημειώσω, ότι δεν είναι καθόλου κακό αν δεν μπορείς να σταθείς κυριολεκτικά στο ύψος της Naomi. Ούτε η Kate Mara ή η Scarlett Johansson μπορούν αλλά είναι φανταστικές. Ας προχωρήσουμε μετά από αυτή την απαραίτητη παρένθεση.

Ψηλόμεσα παντελόνια καμπάνα

 

Τα παντελόνια που ξεκινούν ψηλά στη μέση προσθέτουν οπτικά πόντους στην εμφάνισή σου. Καλό είναι φορέσεις μία φαρδιά ή σε ίσια γραμμή παντελόνα που να καλύπτει και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου.

Κάθετες ρίγες

Είναι κοινό μυστικό ότι οι κάθετες ρίγες είναι πιο κολακευτικές από τις αγαπημένες κατά τ’ άλλα οριζόντιες. Εκτός του ότι αδυνατίζουν, αν τις επιλέξεις σε φόρεμα, σε παντελόνι ή φούστα, χαρίζουν και επιπλέον ύψος στη σιλουέτα σου. Με άλλα λόγια καλό είναι να έχεις ένα παντελόνι με κάθετες ρίγες και προσοχή όχι πολύ χοντρές. Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Μονόχρωμα outfits

 

Εκτός από street trend, το monochrome outfit είναι ιδανικό για να δώσεις λίγους παραπάνω πόντους στο ύψος σου. Είτε σε φόρεμα, είτε σε σύνολο, τα μονόχρωμα looks χαρίζουν επιπλέον πόντους οπτικά.

Τα pointed stilettos

 

Οι γόβες με μύτη μπροστά, ειδικά αν είναι σε nude απόχρωση, μακραίνουν το πόδι σε σχέση με αυτά που στρογγυλεύουν. Επομένως, αν είναι να φορέσεις ψηλοτάκουνα, κάνε τη σωστή επιλογή.

Το paneled φόρεμα

 

Πρόκειται για ένα φόρεμα που στα πλαϊνά του έχει δύο φαρδιές υφασμάτινες λωρίδες που διαφέρουν από το υπόλοιπο φόρεμα. Οι ραφές και μόνο που διαχωρίζουν το μπροστινό από το πίσω μέρος του φορέματος δίνουν την αίσθηση όχι μόνο της πιο ψηλής σιλουέτας αλλά και τις πιο αδύνατης.

Το μεσάτο A-line φόρεμα

 

Είναι το φόρεμα που κολακεύει όλους τους σωματότυπους καθώς επίσης είναι ιδανικό για σένα που θες να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά, επομένως και όλο το κορμί σου.

Η mini φούστα

 

Όσο περισσότερο πόδι φαίνεται, τόσο ψηλότερη η σιλουέτα. Με λίγα λόγια αν θες να φορέσεις μία mini φούστα τότε διάλεξε μία αρκετά πάνω από το γόνατο και θα δεις τα πόδια σου να μακραίνουν.

H πολύ μακριά φούστα

 

Αν θες να φορέσεις μακριά φούστα και να προσθέσεις λίγο ύψος στο κορμί σου, τότε φόρεσε μία που να φτάνει κάτω από τον αστράγαλο. Αν είναι και ψηλόμεση ακόμα καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για το maxi φόρεμα.