OUTFITS

5 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Όσο ύψος κι αν έχεις (αν μπορείς να κάνεις τάπα στον Αντετοκούνμπο, τότε το θέμα δε σε αφορά), λίγοι επιπλέον πόντοι δεν είναι ποτέ άσχημη ιδέα. Με μερικά στιλιστικά κόλπα μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα, οπτικά. Μπορείς απλά να ακολουθήσεις τους άτυπους στιλιστικούς κανόνες που θα σου προσθέσουν μερικούς πόντους.

Tip #1

Πες ναι στα ψηλόμεσα παντελόνια (και στις φούστες)

Κάνουν αυτόματα τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα και τονίζουν τη μέση σου με αποτέλεσμα να κερδίζεις μερικούς πόντους οπτικά.

Tip #2

Τόλμα monochromatic looks

Τα monochrome outfits ουσιαστικά δημιουργούν την αίσθηση μίας ψηλότερης σιλουέτας, αφού δε χωρίζεται σε κομμάτια, όπως όταν ταιριάζεις τα χρώματα. Ακόμα και οι διαφορετικές αποχρώσεις τονίζουν τα σημεία του σώματος, επομένως, ένα χρώμα αρκεί για να είσαι στιλάτη και να δείχνεις ψηλότερη.

Tip #3

Επίλεξε pointed-toe παπούτσια και ιδανικά σε nude αποχρώσεις

 

Η μύτη στα παπούτσια κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα έτσι κι αλλιώς. Αν βοηθάει και το χρώμα, όπως το nude, που μοιάζει με αυτό του δέρματός σου, τότε κερδίζεις μερικούς ακόμα πόντους, αφού και πάλι το σύνολο έχει μία συνέχεια που δείχνει τα πόδια σου ψηλότερα.

Tip #4

Φόρα over-the-knee μπότες

 

Αντίθετα με αυτό που ίσως πιστεύεις, οι over-the-knee μπότες είναι με το μέρους σου, αν θες να προσθέσεις μερικούς πόντους στη σιλουέτα σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να τις φορέσεις με το σωστό outfit. Καλό είναι να μην αφήσεις να φαίνεται μεγάλο μέρος του ποδιού (στην περίπτωση φούστας ή φορέματος). Αν αυτό που φοράς πέφτει ακριβώς στο τέλος της κάλτσας ή την καλύπτει ελάχιστα, τότε έχεις πετύχει τις σωστές αναλογίες. Κι εδώ το ζητούμενο είναι να αποφύγεις το έντονο layering.

Tip #5

Οι κάθετες ρίγες είναι η πιο safe επιλογή

Είναι κοινό μυστικό. Οι κάθετες ρίγες ψηλώνουν κι αν δεν είναι πολύ παχιές βοηθούν στο να δείχνει πιο αδύνατη η σιλουέτα σου. Το καλό είναι ότι μπορείς να τις βρεις σε κάθε τύπο ρούχου, να τις συνδυάσεις μεταξύ τους και να έχεις και μερικούς πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι στιλάτο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends