OUTFITS

5 outfits για να φορέσεις ως καλεσμένη σε summer party

Τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου είναι ταυτόσημα με βόλτες στη θάλασσα και ώρες στην παραλία με φίλους. Φυσικά τα καλοκαιρινά parties και οι εξορμήσεις αστραπή είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και φυσικά ευπρόσδεκτες. Δεν μπορεί να μην έχεις κάτι κανονισμένο τις επόμενες μέρες. Ακόμα όμως κι αν δεν έχεις κάτι θα προκύψει και συνήθως αυτό θα είναι που θα σου μείνει αξέχαστο. Εσύ δεν έχεις παρά να είσαι προετοιμασμένη στιλιστικά σε κάθε περίπτωση.

Αρχικά, εδώ θα ασχοληθούμε με την cool εκδοχή των parties που γίνονται δίπλα στη θάλασσα ή σε κάποιο ήρεμο μέρος ενός κοντινού νησιού. Αυτόματα λοιπόν, καταλαβαίνεις ότι δε χρειάζεται να βάλεις τα καλά σου. Αρκεί να είσαι άνετη και καλοκαιρινή και φυσικά να ταιριάζεις με τη διάθεση του πάρτι. Το μαγιό σου είναι βασικό συστατικό, ενώ παρεό, μαντήλια, ψάθινες τσάντες και λοιπά καλοκαιρινά αξεσουάρ είναι απαραίτητα.

Το πιο εύκολο outfit που θα ταιριάζει όπου κι αν είσαι είναι να φορέσεις το μαύρο μαγιό σου – μπικίνι ή ολόσωμο- και να πάρεις μαζί σου ένα λευκό t-shirt. Από κάτω φόρεσε μία ανάλαφρη φούστα, πλεκτή όπως στην φωτογραφία ή αυτοσχέδια με το μαντήλι σου.

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Αν το πάρτι έχει λίγο πιο funny ύφος, τότε φόρεσε το fancy μαγιό σου και ένα σορτσάκι με τα σανδάλια ή τα slides σου. Αν το σηκώνει η περίσταση, τότε φόρα κι ένα λινό σακάκι από πάνω.

Οι button-up φούστες είναι IT item για την καλοκαιρινή ντουλάπα και μπορείς να τις συνδυάσεις άνετα με το σουτιέν του μπικίνι σου και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες.

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

 

Η classy επιλογή του λευκού top με το τζιν σορτσάκι σου δε θα σε προδώσει ποτέ.

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) on

Αν πάλι το πάρτι είναι μία συναυλία και δεν είναι τόσο κοντά στη θάλασσα, αλλά έχει summer mood, τότε δοκίμασε ένα two-piece outfit με μία crop παντελόνια κι ένα μπουστάκι. Τα sneakers σου και μία belt-bag είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage