STYLING TIPS

5 items που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου για να είσαι πάντα κομψή

Είμαι σίγουρη ότι κάθε σεζόν φροντίζεις για τον ανεφοδιασμό της ντουλάπας σου. Μπορεί να μην είναι όλα νέες αφίξεις, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μερικές μεταποιήσεις, να ψάξεις λίγο στην ντουλάπα της μαμά σου, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Εσύ έχεις όσα χρειάζεσαι για να στηρίξεις τα trends της σεζόν με το προσωπικό σου στιλ.

Εκτός όμως από αυτά που πάνε κι έρχονται, υπάρχουν μερικά fashion items που είναι παντός καιρού και δύσκολα τα αποχωρίζεσαι. Κομμάτια κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργείς στιλάτα looks χειμώνα – καλοκαίρι. Ας κάνουμε focus όμως σε μερικά items, απαραίτητα στην θερινή σου γκαρνταρόμπα. Κάποια παραμένουν και στην χειμερινή, αλλά όλα είναι κομμάτια που θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο stylish outfits.

 

Είναι ίσως το πιο διαχρονικό top του καλοκαιριού. Υπάρχει σε τόσες εκδοχές που δύσκολα δεν θα βρεις μία δική σου αγαπημένη που θα μείνει για πολλά χρόνια στην ντουλάπα σου και θα το βλέπεις στις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Φυσικά κι αγαπάμε τα τακούνια, αλλά η άνεση των flat και ειδικά των σανδαλιών, δε συγκρίνεται με τίποτα. Αν θες αντί για σανδάλια να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι slides καλώς. Αλλά όπως κι αν έχει αυτά τα παπούτσια θα είναι σχεδόν η μόνιμη επιλογή σου.

Πουκάμισο, λευκό ή σε ανοιχτές γήινες αποχρώσεις, κατά προτίμηση oversized. Ταιριάζει με το τζιν σορτσάκι σου, μπορείς να το δέσεις κόμπο μπροστά και να το μετατρέψεις σε ένα cool top, να το φορέσεις ανοιχτό σαν ένα ελαφρύ πανωφόρι ή αν είναι αρκετά μακρύ να το μετατρέψεις σε ένα shirt dress.

Μπορεί τα φορέματα να είναι συχνά επιλογή σου το καλοκαίρι, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα τζιν σορτσάκι ή μία βερμούδα ή ακόμα κι ένα cropped τζιν παντελόνι. Ανάλογα το στιλ σου, βρες αυτό που θα είναι πάντα η βάση για να φορέσεις όλα εκείνα τα tops του καλοκαιριού, όποια ώρα της μέρας θες.

 

Ωραία είναι τα χρωματιστά γυαλιά ηλίου, η ταρταρούγα φανταστική και οι διαφάνειες επίσης. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ένα κλασικό, μαύρο ζευγάρι γυαλιά ηλίου που μπορεί να μείνει για χρόνια στη συλλογή σου. Ακόμα κι αν περάσει κάποιο καλοκαίρι που δεν θα το πολυφορέσεις, να ξέρεις ότι το επόμενο θα επανέλθεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph