COLOR BLOCKING

10 στιλάτα outfits για να δοκιμάσεις τον Απρίλιο

Διανύουμε επίσημα την ανοιξιάτικη περίοδο και αυτό για τη χώρα μας σημαίνει ότι οι μέρες από εδώ και πέρα θα είναι πιο ηλιόλουστες. Συνεπώς, μία στροφή στο στιλ είναι απαραίτητη ή καλύτερα μία αλλαγή ή ανανέωση. Πάντα, σύμφωνα με το δικό σου προσωπικό στιλ και χωρίς να είσαι απλά πιστή στα trends, δες τι σ' αρέσει και τι μπορείς να υιοθετήσεις από τα παρακάτω outfits.

Ο Απρίλιος μόλις ξεκίνησε και όπως μπορείς να δεις και μόνη σου το street style είναι γεμάτο με ωραίες και stylish ιδέες που αξίσουν την προσοχή σου. Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο ωραία outfits που εύκολα μπορείς να προσαρμόσεις στην καθημερινότητα και το στιλ σου.

A post shared by Courtney Trop (@alwaysjudging) on

Φόρεσε τη μίνι φούστα με τα sneakers σου για ένα fresh look. Το oversized σακάκι θα κάνει το outfit κατάλληλο για την πόλη.

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Το κόκκινο με το γαλάζιο είναι ένας κατεξοχήν ανοιξιάτικος συνδυασμός και εσύ δεν έχεις παρά να τον δοκιμάσεις. Μην ξεχάσω να αναφέρω τα λευκά μποτάκια που αυτή τη σεζόν έχουν την τιμητική τους.

A post shared by GURI HELI (@guriheli) on

Χρωματιστά ανδρόγυνα looks για τα working girls που δεν θέλουν να χάσουν στιγμή το στιλ τους.

A post shared by Marta Cygan (@lifeofboheme) on

Minimal, ασπρόμαυρος συνδυασμός που γίνεται λίγο πιο φωτεινός με ένα χρωματιστό αξεσουάρ.

Metallic υφές και ruffles είναι ευπρόσδεκτα στο spring look και πρέπει να τους δώσεις μία ευκαιρία αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Οι γυαλιστερές μπότες φοριούνται ακόμα, ειδικά αν τις συνδυάσεις με μία κλος printed φούστα.

A post shared by Sofie Valkiers (@sofievalkiers) on

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις έντονα χρώματα μεταξύ τους. Μετά την απελευθέρωση του συνδυασμού ”κόκκινο-ροζ”, ήρθε η ώρα και του ”ροζ-πορτοκαλί”.

Ένα παρκά ακόμα χρειάζεται και μαζί με το denim παντελόνι και ένα λεπτό, χρωματιστό πουλοβεράκι είναι το απόλυτο casual ντύσιμο για την άνοιξη.

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Δώσε έμφαση στα παπούτσια αν δεν αισθάνεσαι ακόμα έτοιμη να βάλεις πολύ χρώμα στο outfit.

Το color-blocking είναι ακόμα εδώ και είναι έτοιμο να σε ανανεώσει, αρκεί να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς.