STREET STYLE

Το street trend που θα σε κάνει να ξεχάσεις το κιμονό

Θα σε πάω 2 χρόνια πριν, όπου το κιμονό ήταν το νούμερο ένα ρούχο που έψαχνες όλο το καλοκαίρι και το είδες να το φοράει η διπλανή σου στο γραφείο αλλά και η κοπέλα στη διπλανή ξαπλώστρα στην παραλία. Από τότε τα κιμονό μπορεί να έχουν διαφοροποιηθεί αλλά δεν έχουν χάσει καθόλου από τη δυναμική τους στο street style.

Φέτος όμως ήρθε μάλλον η ώρα να κάνεις αντικατάσταση. Εντάξει, δε λέω να το πετάξεις το κιμονό αλλά να το αφήσεις για λίγο στην άκρη, αφού το pajama style έχει εξελιχθεί σε ένα hot trend, που μπορείς να φορέσεις με πολλούς τρόπους από το πρωί ως το βράδυ, στην πόλη αλλά και στο νησί.

Το pajama style είναι αυτό που από πέρσι έχει ξεκινήσει να κάνει αίσθηση αφού πολύ εύκολα μεταπήδησε από τα catwalks στους δρόμους. Κι ενώ έκανε εντύπωση και θα περίμενε κανείς ότι θα το επέλεγαν μόνο τα πολύ τολμηρά fashion girls, αγαπήθηκε από πολλές fashionistas.

Κι εσύ ακόμα το θεωρείς λίγο υπερβολικό για τα δικά σου γούστα, ειδικά το total pajama style, δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο. Απλά θα σου δείξω μερικούς εναλλακτικούς τρόπους που μπορεί να φορεθεί κυρίως το πάνω μέρος του pajama outfit και είμαι σίγουρη ότι θα το δοκιμάσεις.

Πήγαινε το navy style της πόλης ένα βήμα μπροστά συνδυάζοντας το λευκό παντελόνι σου με ένα pajama style top και τα sneakers σου.

Εννοείται ότι το pajama style σε total look είναι εντυπωσιακό και πολύ ιδιαίτερο. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις τότε δοκίμασέ το.

Δες ότι το pajama style μπορεί να είναι κομψό και girly αρκεί να κάνεις και το σωστό accessorizing και σίγουρα ένα προσεγμένο beauty look.

A post shared by NADIA FAIRFAX (@nadiafairfax) on

Ένα pajama jacket θα ανανέωσει το denim look σου, δίνοντάς του επιπλέον στιλ.

Ακόμα μία, πιο ρετρό εκδοχή για να φορέσεις το pajama style jacket.

Κι αν είσαι η Gigi, το φοράς κι έτσι: Με ψηλοτάκουνα πέδιλα μόνο!

Μία πιο urban εκδοχή του pajama style που θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι θα αντικαταστήσει το shirt dress.