HAUTE COUTURE

Το street style από το χιονισμένο Παρίσι έχει τις τέλειες ιδέες για να ντυθείς στο κρύο

Η Couture Week έφτασε στο τέλος της και μας άφησε μία πολύ ωραία γεύση από την πασαρέλα και πολλές ιδέες να κλέψουμε από το street style. Στο χιονισμένο Παρίσι, οι fashion bloggers έδωσαν τη δική τους εκδοχή για το πώς να είσαι στιλάτη ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Στην Ελλάδα, μπορεί να πέρασε ο χιονιάς, έχεις όμως τον Φοίβο να αντιμετωπίσεις και σίγουρα μπορείς να πάρεις ιδέες για το πώς να δημιουργήσεις ζεστά outfits με στιλ, όπως έκαναν οι αγαπημένες μας fashionistas αυτή την εβδομάδα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Μία utility φόρμα που είναι μεγάλη τάση φέτος και καθώς φαίνεται θα παραμείνει είναι μία safe επιλογή, ειδικά για τις κρύες μέρες. Με ένα μακρύ μπουφάν ή ένα ζεστό παλτό κι ένα ζευγάρι booties μπορεί να σε πάει παντού.

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς τα knits σου. Με αυτό τον καιρό, όσο πιο χοντρά, τόσο πιο καλά. Παίξε με τα χρώματα, κάνε συνδυασμούς και άσε την hot τάση του χειμώνα να σε κρατήσει ζεστή με στιλ.

Φυσικά μπορεί το outfit σου να αποτελείται από ένα φόρεμα, με την προϋπόθεση ότι θα το συνδυάσεις με μπότες και ιδανικά με ένα ζιβάγκο ή ένα πλεκτό top από μέσα. Το puffer jacket σου θα βρει την πιο πρακτική του χρήση, ενώ θα δώσει περισσότερο στιλ στο αποτέλεσμα.

Η απόδειξη ότι υπάρχει τρόπος να φορέσεις το κοστούμι σου ακόμα και με πολύ κρύο ή ακόμα και βροχή. Απλά βάζεις το παντελόνι μέσα από τις μπότες ή φροντίζεις να είναι crop, έτσι ώστε να είσαι καλυμμένη. Αν βρέχει, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το υλικό του παπουτσιού. Για παράδειγμα, το καστόρι δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μέρες βροχερές. 

Τα shearling coats είναι η κατάλληλη επιλογή για τον καιρό. Ενώ θα σε κρατήσουν ζεστή, ταιριάζουν εύκολα με τα περισσότερα outfits σου και είναι ένα από τα hot trends στα πανωφόρια και για το 2019.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide