OUTFITS

Το πανωφόρι που κυριάρχησε στο street style από τις Εβδομάδες Μόδας

Η Εβδομάδα Μόδας ολοκληρώθηκε στο Παρίσι και άφησε πολλά styling tips και νέα trends για να σε καθοδηγήσουν για το στιλ του φθινοπώρου. Χρώματα, prints, συνδυασμοί και fashion items σε προσκαλούν να ανανεωθείς αυτή τη σεζόν.

Ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να δόσεις σημασία είναι το πανωφόρι που αυτή την εποχή, είναι απαραίτητο αλλά στη σωστή εκδοχή. Τουλάχιστον στη χώρα μας δεν μπορεί να είναι παλτό ή κάποιο άλλο βαρύ μπουφάν αλλά υπάρχουν τόσα ακόμα διαθέσιμα που θα βρεις το ιδανικό.

Οι fashionistas τουλάχιστον το βρήκαν και στο street style τους αποθέωσαν το trench coat, την καμπαρντίνα σε μία πιο ανανεωμένη κι εναλλακτική εκδοχή που μπορεί να ταιριάξει σχεδόν με όλα τα στιλ. Και για του λόγου το αληθές, εδώ σου έχω μερικά από τα πιο στιλάτα looks με αυτό το πανωφόρι.

Δοκίμασε μία μακριά εκδοχή της καμπαρντίνας σε καρό print στα καθημερινά σου outfits. Μπορείς να τη βάλεις με τα sneakers και το τζιν

Εννοείται ότι λέμε ναι στο χρώμα και στο πανωφόρι, καθώς τα trends δεν έχουν αφήσει πολλούς περιορισμούς στους συνδυασμούς.

Η κλασσική εκδοχή του trench coat, που ίσως υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου, ήρθε η ώρα να φανεί πολύ χρήσιμη στο καθημερινό στιλ σου.

coat5

Ακόμα και σε μία πιο safari style εκδοχή, αυτό το πανωφόρι θα καλύψει την ανάγκη των φθινοπωρινών σου outfits.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide – instagram.com/bat_gio