STREET STYLE

Το μυστικό για να έχεις πάντα ένα επιτυχημένο outfit

Το μυστικό για να έχεις ένα επιτυχημένο outfit καθημερινά κρύβεται στις έξυπνες επιλογές ρούχων. Τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου καθώς και ο τρόπος που θα τα συνδυάσεις είναι το βασικό συστατικό για να είσαι καθημερινά στιλάτη.

Και για να μην ψάχνεις συνεχώς, εδώ σου έχω 5 βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, ανεξάρτητα από το προσωπικό σου στιλ. Δες ποια έχεις στην ντουλάπα σου, ποια σου λείπουν ή ποια χρειάζονται ανανέωση και πράξε ανάλογα.

Blazer

 

Μπορείς να το φορέσεις με το τζιν σου, με την pleated φούστα αλλά και με το chino παντελόνι σου. Είναι ιδανικό για το πρωί στο γραφείο, για μία βόλτα μετά τη δουλειά αλλά και για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου σε events λίγο πιο επίσημα. Αν έχεις και λίγη φαντασία παραπάνω στους συνδυασμούς, φόρεσέ το με μία βερμούδα, τα culottes ή το σορτσάκι σου.

Μαύρο παντελόνι

 

Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις ένα μαύρο παντελόνι στην ντουλάπα σου. Δεν θα σου πω τι γραμμή να είναι, αφού αυτό έχει ξεκάθαρα να κάνει με τον σωματότυπό σου. Αυτό που σε κολακεύει είναι το καλύτερο. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι άπειροι, αφού πάει σχεδόν με τα πάντα.

Pencil φούστα

 

Είναι ένα θηλυκό κομμάτι που ειδικά αν είσαι φανατικό working girl σου χρειάζεται. Και πλέον δεν ταιριάζει μόνο στο office look, αλλά μπορείς να το συνδυάσεις και με τα sneakers, ένα ελαφρύ φούτερ ή το bomber jacket σου και να πας μία καθημερινή βόλτα.

Μονόχρωμο φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση

 

Ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή είναι αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη όποια κι αν είναι η δουλειά σου, ό,τι κι αν κάνεις στην καθημερινότητά σου. Θες να είναι μαύρο ή λευκό τώρα το καλοκαίρι ή nude; Βρες το χρώμα που μπορείς να συνδυάσεις πιο εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σου και βάλτο στην ντουλάπα σου.

Μονόχρωμα pumps σε ουδέτερη απόχρωση

 

Είναι το πιο θηλυκό παπούτσι και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εντάξει, δεν εννοώ τα πολύ ψηλά τακούνια που δεν είναι τόσο άνετα και ειδικά το πρωί δεν έχεις λόγο να τα φορέσεις. Βρες το ιδανικό ύψος στο τακούνι που κάνει το περπάτημά σου sexy κι όχι άτσαλο και φόρεσέ το με το φόρεμα, το μαύρο παντελόνι σου, τη στενή φούστα ή τη παντελόνα.