PRINTS

Τα prints που θα κάνουν πιο καλοκαιρινό στο στιλ σου

Βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη, ενώ ο καιρός επιβάλλει παραλία. Υπομονή χρειάζεται γιατί θα έρθει και αυτή η ώρα που θα φορέσεις το μαγιό σου με τα πολύχρωμα prints που σου φτιάχνει τη διάθεση. Μέχρι τότε, μπορείς απλά να κάνεις το street look της πόλης σου να σε μεταφέρει σε παραλίες και μέρη εξωτικά. Ευτυχώς, τα prints των φετινών trends βοηθούν σε αυτό.

Tropical και floral prints σε κάθε λογής χρώματα είναι στη διάθεσή σου για να ανανεώσουν το everyday στιλ σου κι όχι μόνο. Πάρε μερικές ιδέες και μπες σε mood των διακοπών πριν ξεκινήσουν.

Το tropical vintage πουκάμισο που μπορεί να βρεις και στην ντουλάπα της μαμάς σου είναι ό,τι πρέπει για να το φορέσεις με την pleated φούστα σου ή με το denim σορτσάκι σου.

Η printed παντελόνα είναι ιδανική και για το γραφείο αρκεί να τη συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο top ή μία ανάλαφρη πουκαμίσα.

Τα tropical prints σε παστέλ αποχρώσεις σε ένα retro φόρεμα για να είσαι δροσερή και κομψή στην πόλη.

Για πιο stylish και εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις ένα total outfit με έντονα exotic prints. Φυσικά το σορτσάκι ή το πουκάμισο μπορούν να φορεθούν και μόνα τους για ένα πιο ήσυχο αποτέλεσμα.

Μία κλος φούστα με χαρούμενα και πολύχρωμα exotic prints, μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε μονόχρωμο και να ανεβάσει αμέσως επίπεδο στο everyday στιλ σου.