OUTFITS

Τα deux pieces στην πιο σύγχρονη και καλοκαιρινή εκδοχή τους

Ίσως στο άκουσμα της ονομασίας deux pieces σου έρχεται στο μυαλό το κλασσικό ταγιέρ που μπορεί να πρόλαβες τη μαμά σου να το φοράει. Ωστόσο, η έννοια του deux pieces χαρακτηρίζει ένα outfit που αποτελείται από φούστα και μπλούζα ασορτί. Ουσιαστικά πρόκειται για την γαλλική ονομασία των δύο κομματιών (αυτή ακριβώς είναι η μετάφραση του deux pieces) και αυτό το καλοκαίρι έχει επιστρέψει από παλιές δεκαετίες για να σε ανανεώσει. Τουλάχιστον, αυτή η αίσθηση μένει από τα fashion girls που φαίνεται να έχουν αγαπήσει αυτή την τάση και την έχουν ενσωματώσει για καλά στο καλοκαιρινό τους στιλ.

Συνήθως, τα deux pieces αποτελούνται από ένα top και μία φούστα, αλλά δεν είναι περίεργο, αν αντί για φούστα δεις crop pants ή και σορτσάκια. Το σίγουρο είναι όμως ότι αυτή τη σεζόν, τα deux pieces δεν έχουν καθόλου αυστηρό χαρακτήρα, είναι παιχνιδιάρικα, είναι αέρινα και σου δίνουν τη δυνατότητα να τα φορέσεις με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους, εκτός από τον κλασσικό, δηλαδή και τα δύο μαζί.

A post shared by BELEN HOSTALET (@belenhostalet) on

Με δαντέλα και σισιλιάνικη διάθεση για ένα sexy αποτέλεσμα. Φυσικά τη φούστα μπορείς να τη φορέσεις και μόνη της με ένα πουκάμισο ή με ένα tank top, ανάλογα με τις συνθήκες κάθε φορά.

Σε μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, αυτό το deux pieces είναι ιδανικό για σένα που αγαπάς τα prints. Εκτός από το σύνολο αυτό, φαντάσου το μπουστάκι με ένα ψηλόμεσο crop παντελόνι που θα σου χαρίσουν ακόμα ένα κομψό summer look.

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Φυσικά υπάρχουν και οι πιο cool εκδοχές που το από πάνω δεν είναι top και το από κάτω δεν είναι φούστα. Σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα γίνονται πιο απλά και το cool deux pieces μπορεί να σε συνοδεύει και στην παραλία.

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Μία stylish και άκρως καλοκαιρινή εκδοχή του deux pieces που αν τη δοκιμάσεις, θα τη λατρέψεις. Αναμφίβολα, θα γίνει το αγαπημένο outfit των διακοπών, το οποίο δεν θα πάει καθόλου χαμένο τις καλοκαιρινές μέρες που θα μείνεις στην πόλη.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage