STREET STYLE

Τα 6 street trends που πρέπει να ξέρεις αυτή τη σεζόν

Επίσημα οι τάσεις της κάθε σεζόν καθορίζονται από τα catwalks. Ανεπίσημα και πιο πρακτικά τα πράγματα γίνονται στον δρόμο με το street style να έχει τον τελευταίο λόγο και τις fashionistas να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ό,τι είδες στην πασαρέλα. Γι' αυτή τη σεζόν, τα trends είναι πάρα πολλά και η ελευθερία συνδυασμών και αναπροσαρμογών στο στιλ σου κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Αυτά όμως που πρέπει να ξέρεις γιατί το πιθανότερο είναι να θες να τα υιοθετήσεις τους επόμενους μήνες δεν είναι πάρα πολλά. Συγκέντρωσα έξι από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα για να τους ρίξεις μία ματιά και να ξεκινήσεις να τα βάζεις στο καθημερινό σου στιλ.

Cowboy boots

Υπήρχαν στο προσκήνιο στις αρχές του 2000, ξεχάστηκαν και επανήλθαν έτοιμες να συνοδεύσουν το πιο stylish street look.

Μοβ

Η Pantone μίλησε και οι fashionistas ενθουσιάστηκαν και ακολουθούν, επιλέγοντας το μοβ και τις αποχρώσεις τους στα outfits τους.

Statement καμπαρντίνες

Ένα κλασικό πανωφόρι που επαναπροσδιορίζεται στο street style, ανανεώνεται και γίνεται ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας σου.

Ψάθινες τσάντες

Τις είδες να κυκλοφορούν πολύ το καλοκαίρι, κράτησαν και το φθινόπωρο και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα εξαφανιστούν το χειμώνα. Αντίθετα θα τις δεις να συνδυάζονται με πολλά από τα winter & cozy looks.

Polka dots

Ένα από τα πιο αγαπημένα prints που θα το βρεις πολλές φορές μπροστά σου και σε πολλές εκδοχές που μάλλον δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς.

Logos

Μέχρι πριν λίγο καιρό τα απέφευγες, αλλά τώρα φαίνεται να είναι μέσα στις επιλογές σου όταν πρόκειται να δημιουργήσεις ένα στιλάτο σύνολο. Τα fashion logos είναι και πάλι στη μόδα και «επιτρέπονται».

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends