OFFICE LOOK

Πώς να φορέσεις το cropped παντελόνι ανάλογα με το στιλ σου

Τα cropped παντελόνια έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας και πλέον φοριούνται χειμώνα και καλοκαίρι. Οι εμπνευσμένες street εμφανίσεις έχουν καταφέρει να το μεταμορφώνουν από ένα κομμάτι του casual outfit, σε μία σύγχρονη αλλά πολύ κομψή εκδοχή του κλασσικού μαύρου παντελονιού.

Φυσικά οι συνδυασμοί και το προσωπικό στιλ παίζουν σημαντικό ρόλο. Είτε θες, λοιπόν, να είσαι κομψή, είτε να υιοθετήσεις ένα πιο ανδρόγυνο ύφος, είτε να συμπεριλάβεις τα cropped pants στο office look σου, υπάρχει τρόπος κι εδώ μπορείς να πάρεις έμπνευση από μερικά street looks.

Φόρεσέ με τις γόβες σου για ένα κομψό office look.

Σε μία μινιμαλιστική εκδοχή για τις εμφανίσεις σου στην πόλη. Συνδύασε το στενό cropped παντελόνι με flat παπούτσια και φρόντισε να τονίσεις τη μέση σου για περισσότερο στιλ.

Crop pants3

Για μία πιο boho εκδοχή, μπορείς να ταιριάξεις το φαρδύ cropped παντελόνι σου με τα booties κι ένα άνετο πουλόβερ ή πουκάμισο.

Σε συνδυασμό με τα slippers και το military jacket σου θα έχεις ένα άψογο urban street look.

Η Gigi Hadid παντρεύει την θηλυκότητα με το ανδρόγυνο στιλ με ένα πολύ στιλάτο τρόπο.

Ενώ η Victoria Beckham μένει σταθερή στη μινιμαλιστική της αισθητική την οποία εμπλουτίζει με sexy στοιχεία, φορώντας τις αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες της.

Μία πιο ανοιξιάτικη εκδοχή για σένα που έχεις αδυναμία στο navy στιλ.

Φυσικά τα mules μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τα cropped pants και ένα loose λευκό πουκάμισο για να δώσεις στην εμφάνισή σου μία πιο sophisticated πινελιά.