SHOPPING

Οι πιτζάμες που μπορούν να έχουν θέση (και) στο street style σου

Ξέρω πόσες είναι οι στιγμές στη μέρα σου που θες ένα κρεβάτι δίπλα σου. Θα σου προτείνω τις πιο στιλάτες πιτζάμες που μάλλον μπορείς να φοράς και έξω από το σπίτι.

Silk satin πιτζάμες, Intimissimi

Ένα ζευγάρι σατέν, μαύρες πιτζάμες είναι για το σπίτι, ό,τι το LBD για έξω. Κι αν σου αρέσει το pyjama style, τότε το από πάνω κομμάτι μπορείς κάλλιστα να το φορέσεις και στις street εμφανίσεις σου.

 Πιτζάμα με stripes, oysho

Ένα ζευγάρι πιτζάμες με ρίγες θεωρείται κλασικό κομμάτι, αλλά αν έχει αυτή τη γραμμή το μπλουζάκι, τύπου κρουαζέ, τότε μάλλον μπορείς να το φορέσεις και για τη βόλτα του Σαββατοκύριακου.

 Μαύρο nightdress, Yamamay

Ένα μαύρο φόρεμα που λειτουργεί σαφώς σαν νυχτικό μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα κλειστό kimono ή μπορείς να το συνδυάσεις με την πλισέ φούστα σου. Τότε μπορεί να γίνει ένα basic item για τις εμφανίσεις σου εκτός κρεβατοκάμαρας.

 Tropical printed πιτζάμες, Zarahome

Δεν ξέρω αν σου πάει η καρδιά να κάνεις αυτό το two-piece πιτζάμα, αλλά ακόμα κι αν μπορείς, τότε θυμήσου ότι το καθένα ξεχωριστά μπορεί να γίνει το highlight ενός από τα αγαπημένα σου street looks.

Cotton nightshirt, H&M

Ένα ριγέ πουκάμισο για ύπνο και ένα για τις ανοιξιάτικες βόλτες. Ταιριάζει με τα slippers για το σπίτι αλλά και τα sneakers σου. Φαντάσου το καλοκαίρι με ένα τζιν σορτσάκι και τις εσπαντρίγιες σου.