OUTFITS

Embroidered style: Τα 4 items που μπορείς να φορέσεις στην καθημερινότητα

Τα κεντημένα ρούχα (embroidered) έχουν γίνει ένα βασικό κομμάτι του street style και πλέον υπάρχουν τρόποι να συνδυάζονται πολύ εύκολα και αν ανεβάζουν επίπεδο το στιλ σου ακόμα και τις καθημερινές. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς αγοράζοντας ένα embroidered fashion item, για να μην το κλείσεις στην ντουλάπα, είναι να σκεφτείς τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

Ουσιαστικά, αυτό που θες να πετύχεις με ένα τέτοιο κομμάτι δεν είναι να εντυπωσιάσεις με την υπερβολή αλλά με την κομψότητα του τρόπου με το οποίο το φοράς. Γι’ αυτό, αν θες να εντάξεις στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα ένα embroidered κομμάτι, καλό είναι να είσαι λίγο προσεκτική στην επιλογή.

Πουλόβερ

Ένα embroidered πουλόβερ είναι ικανό να κάνει πιο ενδιαφέρον τον απλό συνδυασμό του τζιν με το λευκό πουκάμισο. Με τα ανάλογα παπούτσια μπορείς κάλλιστα να πας και στο γραφείο.

Casual jacket

Στην περίπτωση που θες να επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερο πανωφόρι γι’ αυτό το χειμώνα, δοκίμασε ένα embroidered παρκά που θα μπορείς να το φορέσεις και με τα sneakers σου.

Τζιν παντελόνι

Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος είναι να επενδύσεις σε ένα embroidered τζιν παντελόνι που θα ταιριάξει με τα cozy πουλόβερ ή τα πουκάμισά σου.

Τσάντα

Είναι το σήμα κατατεθέν της συλλογής του οίκου Gucci. Οι embroidered τσάντες είναι ιδανικές για να κάνουν όλα σου τα outfits πιο στιλάτα και μπορείς να τις κρατήσεις ακόμα και με ένα sportive outfit.