STREET STYLE

Αυτό είναι ενδεχομένως το πιο εύκολο trend για να αντιγράψεις

Οι stars του street style είναι γνωστές για τις τολμηρές αποφάσεις τους ως προς τη μόδα και συχνά τους πρωτότυπους τρόπους που συνδυάζουν χρώματα, prints και υφές -πράγματα που είναι μακριά από την καθημερινή γκαρνταρόμπα της μέσης γυναίκας.

Υπάρχει όμως ένα look που έκανε την εμφάνισή του ξανά και ξανά στα shows του Σεπτεμβρίου και ήταν σίγουρα πιο εύκολο να φορεθεί. Αντί για εκκεντρικές αποχρώσεις και συνδυασμοί δύσκολων εξωτικών prints, αυτή τη σεζόν, πολλές από τις γυναίκες της μόδας διάλεξαν ένα χρώμα και το κράτησαν σε ολόκληρο το look τους. Μπορεί να το συνδύασαν βέβαια με μία έντονη τσάντα ή ένα ζευγάρι statement παπούτσια, αλλά όσον αφορά το γενικό look, ένα χρώμα κυριάρχησε και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό ήταν λευκό, κρεμ, κόκκινο ή ροζ.

Η χαρά του να μπορείς να το αντιγράψεις είναι πως τα ρούχα δεν χρειάζεται να έχουν ακριβώς την ίδια απόχρωση. Το αποτέλεσμα; Ένα προσεγμένο outfit που δείχνει ακριβό και χρειάζεται πολύ λιγότερη προσπάθεια και αποφεύγει οποιοδήποτε λάθος στη μίξη από ρίγες, πουά και metallics.

Δεν μας πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβεις.