HAUTE COUTURE

Οι τάσεις που κρατάμε από το street style στην Couture Week στο Παρίσι

Λίγες μέρες έχουν περάσει μόνο από το τέλος της Couture Week στα Παρίσι, αλλά οι fashionistas άφησαν αρκετό υλικό για να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα για τα street trends. Ουσιαστικά σε αφορούν περισσότερο από την υψηλή ραπτική, η οποία ομολογουμένως είναι χάρμα οφθαλμών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν απευθύνεται σε street outfits της καθημερινότητας. Γι' αυτό, εδώ θα κάνουμε focus στις stylish επιλογές των fashionistas που περπάτησαν στους παριζιάνικους δρόμους και θα εκμαιεύσουμε μερικές τάσεις που θα μας απασχολήσουν αρκετά, αργά ή γρήγορα.

Minimal outfits, animal prints, γήινες αποχρώσεις, έντονες χρωματικές αντιθέσεις, androgynous looks και πολυτελές σατέν είναι μόνο μερικά από τα σημεία που πρέπει να εστιάσεις αφού αργά ή γρήγορα θα σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι μέσα στα αγαπημένα color trends που θα διατηρήσουν τη θέση τους και την επόμενη σεζόν και στο Παρίσι θα τις δεις στους πιο minimal συνδυασμούς.

Τα animal prints θα κυριαρχήσουν στο street style της επόμενης σεζόν σε κάθε εκδοχή.

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί έχουν ακόμα δυναμική στα street trends και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσου να κάνουν πιο ζωηρό το καθημερινό σου στιλ.

Το androgynous look φαίνεται ότι θα συνεχίσει τη δυναμική παρουσία του στα trends με τα απαραίτητα style twists για να μην βαριόμαστε.

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

Πες ναι στο σατέν και μη διαστάσεις να το φορέσεις ακόμα και σε πιο casual outfits. Θα είναι ένα από τα highlights της επόμενης σεζόν.

Logos are all around. Το έχεις προσέξει νομίζω κι αν δεν το έχεις φορέσεις ακόμα αυτό το trend, τότε μάλλον θα το κάνεις το φθινόπωρο.

Αυτό το καλοκαίρι θυμηθήκαμε τη βερμούδα από τα ’90s, την οποία όμως μάλλον θα κρατήσουμε και στην χειμερινή της εκδοχή.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends