STREET STYLE

6 summer looks για την έμπνευση του Σαββατοκύριακου

Το πρώτο, αυγουστιάτικο Σαββατοκύριακο είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι κάποιοι είναι ακόμα στις πόλεις, η διάθεση έχει μία αύρα καλοκαιρινή που θέλοντας και μη σε οδηγεί στις παραλίες. Όπου όμως κι αν σε βρει εσένα αυτό το Σαββατοκύριακο, αυτό που χρειάζεσαι είναι να είσαι άνετη, κομψή και φυσικά άκρως καλοκαιρινή. Γι' αυτό, μία ματιά στα παρακάτω summer outfits θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

Φόρεσε το πιο άνετο φόρεμά σου, πιάσε τα μαλλιά σου έναν πρόχειρο κότσο και πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ. Είσαι έτοιμη για μία απογευματινή βόλτα οπουδήποτε.

A post shared by Man Repeller (@manrepeller) on

Αν πάλι θες να είσαι ιδιαίτερα κομψή και τον Αύγουστο, αυτό το minimal outfit είναι ένα από τους συνδυασμούς που πρέπει να έχεις κατά νου.

Morning sun #emilisindlev emilisindlev.com

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Το floral φόρεμα με τα σανδάλια σου είναι πάντα η πιο safe και στιλάτη επιλογή, αφού μπορείς να πας στο γραφείο, μία βόλτα στην πόλη ή να περπατήσεις στα σοκάκια ενός νησιού.

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Για του λάτρεις του μαύρου, αυτό το outfit μοιάζει ιδανικό. Κοντό φόρεμα και sneakers σε μαύρο χρώμα και χρωματικές πινελιές με την τσάντα και τα λοιπά αξεσουάρ.

Τι πιο άνετο και καλοκαιρινό από την maxi φούστα με τα prints κι ένα λευκό t-shirt;

Ρομαντικό και country girl σε μία resort εκδοχή με ένα floral-chic φόρεμα και μία μικρή, ψάθινη τσάντα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lizzyvdligt