STREET STYLE

6 καλοκαιρινές ιδέες για το outfit του Σαββατοκύριακου

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι επίσημα εδώ, αλλά τα Σαββατοκύριακα σε βρίσκουν ακόμα στην πόλη. Δεν χρειάζεται όμως να γκρινιάζεις γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Κι αν τα κάνεις με στιλ θα είναι ακόμα καλύτερα, γι' αυτό εδώ σου έχω μερικές ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις για το street look σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κομψά, δροσερά, αέρινα και stylish, τα παρακάτω outfits είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν στο προσωπικό σου στιλ. Φρόντισε να νιώθεις πρώτα άνετα χωρίς όμως να χάσεις το στιλ σου και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει, εσένα αλλά κι όσους θα σε δουν.

Το crop παντελόνι

Είναι must-have και φέτος και μπορείς να το βάλεις όλες τις ώρες. Δείχνει εξίσου ωραίο με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και με τα slides σου για να είσαι άνετη το Σαββατοκύριακο.

Country girl

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Ginham καρό, εσπαντρίγιες, και basket bag. Τι άλλο θες για να είσαι ένα στιλάτο κορίτσι;

Total white

Αν υπάρχει η κατάλληλη εποχή για ένα total white outfit, είναι χωρίς αμφιβολία αυτή που διανύουμε τώρα. Διάλεξε τα πιο αέρινα λευκά items της ντουλάπας σου και δημιούργησε το πιο ανέμελο και καλοκαιρινό outfit.

Το crop top

Μαζί με την ψηλόμεση παντελόνα ή φούστα, το crop top δείχνει τόσο κομψό που δύσκολα το σύνολο θα περάσει απαρατήρητο. Ολοκλήρωσε το outfti με slingback flat παπούτσια και είσαι έτοιμη.

Το ριγέ παντελόνι

Ένα ριγέ παντελόνι δεν μπορεί να μην υπάρχει στην ντουλάπα σου. Ακόμα κι αν δε το θυμάσαι τώρα, είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα ξεχασμένο από παλιά. Ε, αυτό το ριγέ παντελόνι με ένα απλό, λευκό t-shirt θα σου χαρίσουν ένα cool summer look.

Το μαύρο φόρεμα

Για τα κορίτσια που δυσκολεύονται να αποχωριστούν τα sneakers τους, αλλά θέλουν να φορέσουν κι ένα απλό φόρεμα, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός.