OUTFITS

5 διαφορετικά outfits για κάθε ημέρα της εβδομάδας

Αν μπορούσα να έχω έτοιμα όλα τα outfits για κάθε μέρα της εβδομάδας, τη Δευτέρα θα ήμουν λίγο πιο χαρούμενη. Νομίζω ότι καμία δεν θέλει να ξυπνάει και να ανακατεύει όλη την ντουλάπα για να βρει τι θα βάλει. Μία λύση είναι να κάθεσαι το Σαββατοκύριακο και να φτιάχνεις τα outfits που χρειάζεσαι για όλη την εβδομάδα. Αλήθεια, όμως, έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις, τα οποία δεν προλαβαίνεις κιόλας, γι' αυτό προς το παρόν δες street looks που συγκέντρωσα για σένα, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας. Και η διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου outfit της ημέρας μόλις έγινε ευκολότερη!

Δευτέρα

Για τα meeting και τα επαγγελματικά ραντβού της Δευτέρας μπορείς να επιλέξεις ένα πιο formal outfit, δίνοντας στιλ με τα αξεσουάρ.

Τρίτη

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on

Η μέρα για την πλισέ φούστα σου μαζί με το cozy πουλόβερ έφτασε και όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ, υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να τα συνδυάσεις.

Τετάρτη

A post shared by Maria Hatzistefanis (@mrsrodial) on

Στη μέση της εβδομάδας, μπορείς να ταιριάξεις την άνεση με τα trends κι όλα αυτά με βάση το δικό σου γούστο. Τι θα έλεγες για truck pants, πουλόβερ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties για να μη χάσεις το στιλ σου;

Πέμπτη

Αυτή την ημέρα πρέπει να είσαι έτοιμη και για after office drinks. Επομένως, δώσε λίγο παραπάνω glam στην εμφάνιση αλλά με μέτρο για να ταιριάζει το outfit και στο γραφείο αλλά καi έξω από αυτό.

Παρασκευή

Casual Friday για να τελειώσεις την εβδομάδα στιλάτη και να είσαι έτοιμη για το Σαββατοκύριακο. Φόρα το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και επένδυσε στο πανωφόρι.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstyled