STREET STYLE

4 τρόποι να φορέσεις το λευκό παντελόνι αυτό το καλοκαίρι

Αν και έχεις ταυτίσει το καλοκαίρι με φορέματα και μίνι φούστες –και πολύ καλά έχεις κάνει- το λευκό παντελόνι είναι μέρος της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Αντικαθιστά το αγαπημένο μαύρο του χειμώνα και αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλα τα καλοκαιρινά σου παπούτσια.

Είτε έχεις λευκό τζιν, είτε λευκή παντελόνα, ή crop pants το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό τρόποι και πολλοί συνδυασμοί που θα κάνουν το λευκό σου παντελόνι τον πρωταγωνιστή του summer style. Και αφού ακόμα είσαι στην πόλη (εξαιρούνται οι μίνι αποδράσεις) τα street looks που θα βρεις παρακάτω θα σου φανούν πολύ χρήσιμα, όποιο κι αν είναι το στιλ σου ή οι απαιτήσεις του everyday style σου.

Το λευκό παντελόνι μπορεί να λειτουργήσει σαν κομμάτι κλειδί, όπως για παράδειγμα να φορεθεί μαζί με το shirt dress και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα στην πόλη.

Total white look για τις κομψές εμφανίσεις στο γραφείο.

Androgynous outfits με λευκό παντελόνι και oversized σακάκι για μία chic & classy εμφάνιση. Ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, τουλάχιστον το βράδυ, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις.

Ένα top και τα sneakers σου είναι αρκετά για να κάνουν το λευκό σου παντελόνι ένα χρήσιμο item της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας.