PRINTS

3 street trends από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Νέα Υόρκη μπορεί να μην έχει καταφέρει να επισκιάσει την ιταλική φινέτσα και την λάμψη του Παρισιού, έχει ωστόσο πετύχει να είναι το κέντρο όπου μπορούν όλοι να εκφράσουν τη δική τους αισθητική. Έτσι, όταν μιλάμε για το street style της Νέας Υόρκης και κυρίως την περίοδο της Εβδομάς Μόδας, το ενδιαφέρον μεγαλώνει.

Με μία γρήγορη ματιά στα street looks, μπορείς να καταλάβεις ότι μόνο βαρετό δεν θα είναι αυτό το φθινόπωρο. Ιδιαίτερες υφές, έντονα χρώματα, απίθανα prints και ανατρεπτικοί συνδυασμοί σου δίνουν πολλούς λόγους να γίνεις λίγο πιο δημιουργική ακόμα και στο everyday street style σου. Πάμε να δούμε 3 από τα βασικά trends που εντόπισα στο street style της Νέας Υόρκης και είμαι σίγουρη ότι μπορείς να τα δοκιμάσεις τώρα.

Metallics

Μη φοβηθείς να φορέσεις ένα metallic item ακόμα και το πρωί. Αν το συνδυάσεις σωστά (όπως εδώ με sneakers κι ένα λευκό πουκάμισο), τότε μόνο stylish μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

Mix prints

Αγαπημένο floral (πόσο χαρούμενη είμαι που θα μείνει εδώ και το φθινόπωρο!) μαζί με το καρό που θα κατακλύσει φέτος τις βιτρίνες. Γίνε τολμηρή και φόρεσέ τα. Plus το βελούδινο τσαντάκι.

Lady in Red

Κόκκινο και πάλι κόκκινο θα σου πω αν με ρωτήσεις για το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος. Φαίνεται ότι θα παραμερίσει λίγο το παστέλ ροζ, αυτή τη σεζόν και εσύ πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το φορέσεις και να σε εκφράζει.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/liketoknow.it