SHOPPING

Αυτά τα σορτσάκια μπορείς να τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Το σορτσάκι είναι ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό ρούχο που μπορεί να το έχεις δει φορεμένο και το χειμώνα στην denim εκδοχή του, αλλά δεν παύει να συνδέεται με την εποχή που διανύουμε τώρα. Είναι μέσα στις επιλογές σου, ίσως όχι στην πιο κοντή εκδοχή του και ειδικά φέτος που έχει πάρει λίγο περισσότερο μάκρος θα το προτιμήσεις πιο εύκολα.

Οι πολλές εκδοχές των καλοκαιρινών shorts που φέτος έχουν πάρει άλλες διαστάσεις είναι διαθέσιμα παρακάτω για να βρεις αυτό που θα ταιριάξει στο δικό σου σωματότυπο. Τα outfits που μπορείς να δημιουργήσεις, όποιο κι αν διαλέξεις είναι πολλά και σίγουρα ένα σορτσάκι θα μπορεί να γίνει μέρος ενός πρωινού ή και βραδινού σου outfit. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ, όπως πάντα είναι αυτά που θα φέρουν το σορτσάκι που θα διαλέξεις στα μέτρα σου.

Ριγέ βερμούδα, attrattivo

Το ριγέ σορτσάκι είναι key item για το summer look σου. Ταιριάζει πολύ με τα λευκά tops, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις έντονες αντιθέσεις με προσθέτοντας κόκκινο, κίτρινο, ροζ αλλά και metallic αποχρώσεις.

Printed shorts, Pepe Jeans

Τα prints αφού είναι παντού, ειδικά αυτή τη σεζόν, δε θα μπορούν να λείπουν από το σορτσάκι σου. Αυτό στις αποχρώσεις του ροζ συνδυάζεται πολύ εύκολα με ένα λευκό πουκάμισο και τα mules με το τετράγωνο τακούνι ή απλά με μία μαρινιέρα και τα sneakers σου.

Μαύρο τζιν σορτσάκι, Diesel

Το αγοράζεις μία φορά και το έχεις για πάντα, για όσο μπορείς να το φοράς. Ένα μαύρο τζιν σορτσάκι θα λειτουργήσει συχνά σωτήρια και φυσικά θα γίνει απαραίτητο στη βαλίτσα τω διακοπών.

Knit shorts, Ioanna Kourbela

Για εσένα που ένα απλό σορτσάκι δε σου λέει τίποτα, αυτό σε μία κεραμιδί απόχρωση και με με ασυμμετρία στο τελείωμα δε θα σε αφήσει ασυγκίνητη.

Baggy jean shorts, Levi’s

Αυτή η βερμούδα θα γίνει ένα statement κομμάτι στην ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν και το πιθανότερο είναι να τη φορέσεις ακόμα και για το βραδινό σου ποτέ με ένα tank top κι ένα κομψό ζευγάρι mules ή σανδάλια.

Silver metallic σορτσάκι, Scotch & Soda

Τα metallics έχουν παραμείνει ως τάση και μπορείς να τη δοκιμάσεις το καλοκαίρι με ένα σορτσάκι που θα ταιριάξει με ένα t-shirt ή με ένα ανάλαφρο top, ή ακόμα και με το τζιν πουκάμισό σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sincerelyjules