SHOPPING

Τα λευκά παπούτσια είναι σύμβολο δύναμης

Από την αρχή αυτής της χρονιάς, έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχει ένα trend στα παπούτσια το οποίο αυξάνεται όλο και περισσότερο. Τ0 λευκό παπούτσι. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα πράγματα που σε κάνουν να φαίνεσαι φοβερά πλούσια αυτόματα: τα διαμάντια και τα ψηλά τακούνια που στην πραγματικότητα δεν μπορείς να περπατήσεις είναι παραδείγματα αλλά τίποτα δεν υπερισχύει των λευκών παπουτσιών. Γιατί; Γιατί αν τα διατηρείς λαμπερά, αποκτάς αυτόματα ένα στάτους που λέει "Προσέχω τη ντουλάπα μου και δεν τρέχω μέσα από λακκούβες με λάσπη για να μπω στο λεωφορείο."

Έχουν ξεπεράσει την κακή τους φήμη από τα 80s και τώρα ένα ζευγάρι σανδάλια ή μποτάκια όχι μόνο θα συνοδέψουν υπέροχα οποιοδήποτε σύνολο (ειδικά αν είναι total black) και έχουν ήδη την έγκριση πολλών σχεδιαστών, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη πως τα λευκά παπούτσια είναι κομψά.

Η Chanel έχει λανσάρει πολλές φορές το λευκό παπούτσι στις πασαρέλες και η Phoebe Philo συχνά τα εμφανίζει σε επιδείξεις και σε lookbooks της Celine. Ακόμα, το συγκεκριμένο στιλ έχει δει αναγνώριση και στον κόσμο του street style. Δες τις αποδείξεις παρακάτω και αγόρασε τα δικά σου.

Black and White Pumps, 89.00

Nine West White, 65.00