OUTFITS

Τα κατάλληλα fashion items για μία βροχερή μέρα

Τη βροχή την απολαμβάνεις μόνο αν βρίσκεσαι μπροστά από ένα αναμμένο τζάκι με μία κούπα γεμάτη ζεστό καφέ ή σοκολάτα. Σπάνια όμως είναι εφικτό κάτι τέτοιο, γι' αυτό πρέπει να βρεις τρόπο να βγεις στη βροχή πλήρως εξοπλισμένη, χωρίς όμως να κάνεις υποχωρήσεις στο στιλ σου. Η αλήθεια είναι ότι τις βροχερές μέρες, η διάθεσή σου δεν είναι ιδανική για να είσαι δημιουργική με το outfit σου. Αν έχεις όμως τα κατάλληλα fashion items και το στιλ σου θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα φτιάξει.

Διάφανο αδιάβρχο Hunter

Ένα διάφανο αδιάβροχο είναι πάντα χρήσιμο, αφού ό,τι κι αν φοράς αυτό θα το προστατεύσει.

Γυναικείες γαλότσες CK JEANS WARSAW

Αν τα μποτάκια-γαλότσες είναι τόσο στιλάτα και κομψά στο κόψιμο, όπως αυτό, τότε μπορείς να τα φορέσεις άνετα μία βροχερή μέρα, ακόμα και στο γραφείο.

Ομπρέλα Accessorize

Το απαραίτητο αξεσουάρ για τη βροχή είναι η ομπρέλα, η οποία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Βρες μία με σχέδια για να κάνεις λίγο πιο παιχνιδιάρικο το rainy outfit.

Σκουφάκι Tommy Hifliger

Ένα σκουφάκι είναι πάντα χρήσιμο τις χειμωνιάτικες μέρες. Ακόμα κι αν βρέχει θα σε κρατήσει ζεστή και stylish.

Κασκόλ καπιτονέ Mango

Ένα κασκόλ, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα για να θωρακίσεις το λαιμό σου. Δένει με συγκεκριμένο τρόπο και μπορεί να στολίσει το λεπτό πουλόβερ σου ή να κάνει τη διαφορά μέσα από το παλτό.

Polka Dot Backpack Asos

Πουά backpack για να δώσεις μία funky πινελιά στο outfit που θα σε συνοδεύσει στη βροχή.

Μπερές Topshop

Μία εναλλακτική για εσένα που δε θες να φοράς συνέχεια το σκουφάκι σου είναι ο μπερές. Μπορεί να τον κοιτάς με μισό μάτι καθώς τον θυμάσαι από τις παρελάσεις, πρέπει όμως ξεπεράσεις αυτό το τραύμα γιατί μπορεί να αναδείξει το ντύσιμό σου.

Μπότες 4 US Cesare Paciotti

Ένα ζευγάρι μαύρες μπότες είναι πάντα χρήσιμες και για όλες τις περιστάσεις. Μπορείς να τις φορέσεις και τις βροχερές μέρες, χωρίς να γίνεις μούσκεμα.

Χρυσό αντιανεμικό μπουφάν, adidas originals

 

Είναι άνετο, σε μεταλλική απόχρωση του χρυσού και μπορεί να συνοδεύσει κάθε sportive-chic outfit.

Hooded parka Zara

Είναι μέσα στα διαχρονικά, must-have πανωφόρια και κάποια στιγμή θα υποκύψεις σε ένα. Είναι ζεστό, ιδανικό για τις χειμωνιάτικες αλλά και τις βροχερές μέρες λόγω της κουκούλας.