SHOPPING

Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος να δείχνεις λεπτότερη

Ως fashion esitors παρακολουθούμε αυτά που φορούν οι celebrities καθημερινά. Αυτό που ψάχνουμε κυρίως είναι τα κολακευτικά σύνολα για όλους τους σωματότυπους και τα καλά νέα είναι οτι η έρευνά μας αποδείχτηκε καρποφόρα, καθώς υπάρχει ένα συγκεκριμένο look που βλέπουμε πολύ συχνά σε celebrities ανεξαρτήτως με το νούμερό τους στα ρούχα. Είναι φοβερά εύκολο να το αντιγράψεις και αρκετά ευέλικτο.

Το σύνολο στο οποίο αναφερόμαστε, αποτελείται από μπλούζα μέσα από ψηλόμεσο, στενό παντελόνι. Συνδυάζεται καλά με οποιοδήποτε παπούτσια αν και οι περισσότερες celebrities προτιμούν ένα ζευγάρι τακούνια ή μυτερές μπότες μέχρι τον αστράγαλο, έτσι ώστε να φαίνεται το πόδι ιδιαίτερα μακρύ.

Ενώ μερικές προτιμούν να φορούν μια πιο φαρδιά μπλούζα, οι περισσότερες διαλέγουν κάτι στενό για να συνεχίσουν την μακριά, λεπτή γραμμή από την κορυφή ως τα νύχια. (Απλά να θυμάσαι πως το top σου θα πρέπει να είναι αρκετά μακρύ έτσι ώστε να μένει μέσα στο παντελόνι και να μην ανησυχείς γι’ αυτό όλη μέρα.) Με αυτή την απλή και προσεγμένη φόρμουλα, η μέση σου θα είναι το επίκεντρο και θα δείχνεις ψηλότερη -τα οποία και τα δύο βοηθούν για μια λεπτότερη σιλουέτα.

Δες παρακάτω τις celebrities που το αποδεικνύουν.

Carmen Black Top, 18.00

 

High Waist Jeans with Embroidery, 49.29

Sandals Jessica Simpson, 55.00