ΜΟΔΑ

Τα παπούτσια που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει μέχρι τα 30 της

Υπάρχουν δύο τύποι γυναικών σε αυτόν τον πλανήτη (της μόδας). Αυτές που δεν χορταίνουν ποτέ τα παπούτσια και αυτές που μπορούν να ζήσουν και χωρίς ένα βουνό από γόβες. Ανεξάρτητα με την κατηγορία που ανήκεις (υποθέτουμε πως είναι αυτή που δεν τα χορταίνει), υπάρχουν συγκεκριμένα στιλ που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει στην ντουλάπα της. Τι χρησιμότητα έχει μία ντουλάπα γεμάτη με γόβες στιλέτο όταν περνάς τη μισή ζωή σου με casual ρούχα;

Χρειάζεσαι μία συλλογή στην οποία θα μπορείς να στραφείς σε κάθε περίσταση χωρίς να πρέπει να τρέχεις να βρεις τα κατάλληλα παπούτσια πανικοβλημένη. Υπάρχει ένα ζευγάρι για κάθε σενάριο: από το γραφείο για ποτό, για Κυριακάτικη εκδρομή, ακόμα και αθλητικά.

1. Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες είναι θηλυκές και κλασσικές αλλά και τέλειες για το γραφείο. Κομψές και συγχρόνως άνετες.

2. Πλατφόρμες

Ένα must για κάθε γυναίκα. Τέλειες για πάρτυ και για βόλτα -για κάθε ανοιξιάτικο event δηλαδή, που θα είσαι κομψή χωρίς πολλή προσπάθεια.

3. Σανδάλια

Το απόλυτο flat για το καλοκαίρι. Τα laser-cut ή τα στιλ με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο μπορούν να φορεθούν με τζιν, floral prints και καλοκαιρινά λευκά.

4. Αθλητικά

Τα αθλητικά είναι παντού -και απαραίτητα για κάθε ντουλάπα- χωρίς να περιορίζονται πια στις βόλτες το Σαββατοκύριακο. Μπορούν να φορεθούν στην δουλειά και είναι απαραίτητα σε διακοπές και βόλτες όλο τον χρόνο.

5. Μυτερές, μαύρες γόβες

Η απόλυτη θηλυκή σιλουέτα για το γραφείο και όχι μόνο. Αυτό το παπούτσια μπορεί να σε πάει από κομψό πρωϊνό σε sexy βραδινή έξοδο -θα έπρεπε να είναι επένδυση σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.