FASHION NEWS

Το μυστήριο λύθηκε: Ο λόγος που η Sarah Jessica Parker φόρεσε δύο διαφορετικά παπούτσια στο SATC

Evan Agostini/Invision/AP

Το μυστήριο λύθηκε. Δεκαπέντε χρόνια μετά, μας δόθηκε επιτέλους μια απάντηση. Ήταν τυχαία η επιλογή των δύο ασετάριστων παπουτσιών της Carrie Bradshaw ή όχι ; Ήταν στιλιστική άποψη της Patricia Field ή έτσι πωλούνταν το ζευγάρι παπούτσια; Όλα αυτά τα ερωτήματα ήρθε η Sarah Jessica Parker να μας λύσει. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Διάβασε ακόμη: Τα top 10 outfits της Carrie Brandshaw που δεν χορταίνεις να βλέπεις ξανά και ξανά

Σε επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, Sex and the City, η Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw μαζί με την υπόλοιπη κοριτσοπαρέα (βλ. Samantha, Miranda και Charlotte) επισκέπτονται το Λος Άντζελες. Σε μια από τις σκηνές του επεισοδίου, η Carrie φαίνεται να φοράει ένα λευκό φόρεμα με βολάν και ένα ζευγάρι πέδιλα, το ένα σε φούξια και το άλλο σε τιρκουάζ απόχρωση.

Δες ακόμη: Sex and the City: Επιστρέφει η συνέχεια της σειράς;

Επί 15 ολόκληρα χρόνια, λοιπόν, οι φαν του show αναρωτιόνταν αν η επιλογή των δύο διαφορετικών παπουτσιών ήταν στιλιστική άποψη της ενδυματολόγου της σειράς, Patricia Field ή αν τα παπούτσια που πωλούνταν έτσι. Την απάντηση μας έδωσε η SJP πριν λίγες ημέρες, όταν ένα fan account στο Instagram (@everyoutfitonsatc) ανέβασε φωτογραφία από το εν λόγω look. Στο caption της φωτογραφίας, έγραψαν οι υπεύθυνοι του προφίλ: «Το μυστήριο των αταίριαστων Louboutins. Αγόρασε η Carrie δύο διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια (σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις) ή τα αγόρασε έτσι;».

 

Ευτυχώς για εμάς και τους φαν της σειράς, το αιώνιο (είπε, με μια δόση υπερβολής) ερώτημα μας λύθηκε, όταν το post έπεσε υπό την αντίληψη της Parker. Όταν είδε το post, η ηθοποιός αποφάσισε να δώσει την επίσημη απάντηση: «Ορίστε η επίσημη απάντηση την οποία είμαι σίγουρη ότι επιβεβαιώνει και η καταπληκτική και θρυλική Patricia Field. Είχαμε δύο ζευγάρια από τα -απ’ ότι θυμάμαι- Christian Louboutin πέδιλα. Η Pat και εγώ διαλέξαμε να φορέσω ένα από το καθένα. Ίσως γιατί και τα δύο χρώματα ήταν τόσο λαχταριστά και εναρμονίζονταν με το φόρεμα, αλλά απλά μας άρεσε η ιδέα του να φορέσω ένα από το καθένα. Ελπίζω η απάντηση να είναι ικανοποιητική».

 

Στα σοφά λόγια της SJP το @everyoutfitonsatc account απάντησε: «Η θεότητα των παπουτσιών μίλησε». Ιδού, λοιπόν. Το μυστήριο λύθηκε. Ακόμη και 15 χρόνια μετά. Κάλλιο αργά, σωστά;

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP