SARAH JESSICA PARKER

H Sarah Jessica Parker λανσάρει σειρά νυφικών παπουτσιών και είναι παραμυθένια

Η Carrie Bradshaw είχε πάθος με τα παπούτσια. Ξόδευε όλο τον μισθό της και έμενε άφραγκη για ένα πανάκριβο ζευγάρι, είχε τον Manolo Blahnik ψηλά και δέχθηκε πρόταση γάμου με ένα ζευγάρι γόβες του ίδιου από τον Mr. Big. Από την άλλη, η Sarah Jessica Parker εκμεταλλεύτηκε τη φήμη της Carrie και μετέτρεψε την αγάπη της Carrie και τη δική της προφανώς για τα παπούτσια σε επιχείρηση, δημιουργώντας τη σειρά SJP Collection. Κομψά, πολύχρωμα και άκρως θηλυκά τα παπούτσια της συλλογής θα ήταν ιδανικά για την Carrie και για πολλές από εμάς.

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

 

Τώρα λοιπόν, που ανακοινώθηκε η νέα νυφική συλλογή με την υπογραφή της, σε αποκλειστική συνεργασία με το Gilt, δεν περιμένεις κάτι λιγότερο από κομψά παπούτσια που θα απογειώσουν κάθε bridal look.

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

 

Στόχος της συλλογής που αποτελείται από 15 διαφορετικά σχέδια είναι τα νυφικά παπούτσια να μην κλειστούν στην ντουλάπα μετά το γάμο, αλλά να μπορούν να φορεθούν και μετά. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι έχουμε εμπιστοσύνη στην Sarah Jessica Parker και μάλλον δεν θα μας απογοητεύσει.

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όσες νύφες θέλουν να κάνουν τη διαφορά επιλέγοντας χρώμα στα παπούτσια αλλά κι όσες θέλουν να κάνουν μία κλασική και κομψή επιλογή.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sarahjessicaparker