OUTFITS

Το street trend που θα κάνει αμέσως update στο στιλ σου

Ξέρεις πολύ καλά ότι οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στο στιλ σου. Η προσθήκη ενός αξεσουάρ, ένα διαφορετικό color combo, μια προσθήκη ενός print είναι μόνο μερικές από τις κινήσεις που κάνουν updated στο στιλ σου και πολύ εύκολα αναδεικνύουν ακόμα και ένα μονότονο ή βαρετό outfit. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το cape style που έχει ήδη αρχίσει να κάνει εμφανέστατη την παρουσία του.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία προσθήκη που συνήθως συναντάς στα πανωφόρια, αλλά τον τελευταίο χρόνο θα το δεις να ενσωματώνεται σε φορέματα ή tops. Ωστόσο, σε ένα σακάκι ή ένα παλτό, το cape style είναι πιο εύκολο να το φορέσεις και να το εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ. Ουσιαστικά, η διαφορά βρίσκεται στα μανίκια, τα οποία μοιάζουν με αυτά μίας κλασικής κάπας. Φυσικά, τις περισσότερες φορές θα παρατηρήσεις και μία διαφορά στην πλάτη του ρούχου για να μπορεί να αποδοθεί ακόμα πιο σωστά το ύφος της κάπας.

Ίσως να σου φαίνεται δύσκολο να συνδυάσεις ένα τέτοιο πανωφόρι στο καθημερινό στου στιλ, ωστόσο είναι απλά μία μικρή αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά και θα απογειώσει κάθε outfit, καθημερινό ή μη.

Επειδή το blazer dress είναι επίσης ένα από τα street trend που θα φορεθούν πολύ, ίσως το δεις και με την προσθήκη του cape effect.

Αν αντικαταστήσεις απλά το σακάκι σου με ένα cape blazer, το outfit σου θα αλλάξεις αμέσως.

Δες πόσο διαφορετικό μπορεί να δείξει ένα έτσι κι αλλιώς στιλάτο outfit, αν τελικά επιλέξεις ένα κομμάτι με αυτό το microtrend.

Αυτές είναι μερικές προτάσεις για να αρχίσεις να φοράς κι εσύ το microtrend του cape style.

Black Cape Detail Blazer, Topshop

Μία εναλλακτική του κλασικού μαύρου blazer.

Classic cape, striped blazer, Asos

Με ρίγες για μία πιο εντυπωσιακή προσθήκη στο street style.

Nude longline blazer, Missguided

Μακρύ cape blazer για να το φορέσεις είτε πάνω από το παντελόνι σου, είτε σα φόρεμα με μία ζώνη ψηλά στη μέση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph