OFFICE LOOK

3 τρόποι για να φορέσεις το blazer στο γραφείο

Δεν νομίζω να μην έχεις καταλάβει ότι το σακάκι φέτος θα γίνει η δεύτερη ζακέτα σου. Είναι η χρόνια του φέτος και δεν μπορεί παρά να κυριαρχήσει στο street style. Κι αν μπορείς να το φανταστείς εύκολα για ένα στιλ, είναι σίγουρα γι' αυτό του γραφείου. Γι' αυτό εδώ σου έχω 3 διαφορετικούς τρόπους για να το συνδυάσεις, πέρα από τον κλασικό και να έχεις ένα cool & stylish office look.

Δεν χρειάζεται να είναι μονόχρωμο, ούτε σκουρόχρωμο. Φέτος το σακάκι έχει κάνει τη δική του επανάσταση και σε θέλει συντροφιά του. Επομένως, άσε τους περιορισμούς κατά μέρους και βγάλε προς τα έξω τη δημιουργικότητά σου στιλιστικά, κάνοντας το blazer ένα από τα must-have του καθημερινού σου στιλ.

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

Το ανδρικό παντελόνι σου που αγαπάς να φοράς με τις γόβες, ταιριάζει πολύ με ένα casual t-shirt και το κλασικό σου blazer.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Αν θες να έχεις ένα πιο cool αποτέλεσμα στο outfit σου, τότε φόρα το blazer με το τζιν σου κι ένα λεπτό πουλόβερ για ένα πιο british-chic look.

A post shared by Marcy Swingle (@gastrochic) on

Για σένα που τολμάς και επιλέγεις την κομψή εκδοχή κάθε τάσης, τότε πρέπει να δοκιμάσεις να φορέσεις το blazer με το midi φόρεμά σου και τα ψηλοτάκουνα booties. Επειδή, αυτός ο συνδυασμός είναι λίγο δύσκολος, κοιτάξου προσεκτικά στον καθρέφτη και δες αν χρειάζεται να βάλεις μία ζώνη ψηλά στη μέση ή να αντικαταστήσεις τα booties με pumps.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nyavgjoe